Ajman - Al-Jazira. Oaspetii au 10 goluri in 3 meciuri de campionat

Marti, de la ora 16:25, trebuie sa abordam duelul Ajman - Al-Jazira, din Emirate, fara sa ne asteptam la vreo surpriza. Oaspetii n-ar trebui sa piarda aceasta confruntare.
ajman al jazira

Ajman n-a avut emotii in a evita retrogradarea sezonul trecut, insa este clar ca seicii isi doresc mai mult. Totusi, strainii care evolueaza aici, africani de fapt, nu sunt de cea mai buna calitate. Chiar sub nivelul celor din stagiunea precedenta. Cu toate astea, Ajman a castigat la Al Nasr in prima etapa. Au urmat insa doua infrangeri, ultima la Al Fujairah, scor 1-2.

Lucrurile au mers mai bine in grupele Cupei Golfului, cu o victorie si un egal. Ajman a inscris in toate partidele acestui sezon, indiferent de competitie.

Al-Jazira a suferit in ultimul sezon, terminand pe locul 7, mai aproape de retrogradare decat de pozitiile care duc direct in grupele AFC Champions League. Dar cu un nou antrenor pe banca, Marcel Keizer, si cu o serie de straini adusi recent, Al-Jazira are spernate mari in acest sezon. Iar inceputul a fost destul de bun, cu 10 goluri marcate in primele 3 partide de campionat. Au venit doar 7 puncte pentru ca Al-Jazira a si incasat 8. In ultima runa, a fost 2-2, acasa, cu Bani Yas.

In grupele Cupei Golfului, vorbim despre o victorie si o remiza. Asadar, Al-Jazira inca n-a pierdut in actuala stagiune. Ali Ahmed Mabkhout ramane in continuare principala arma in atac, dar conteaza mult si readucerea lui Leonardo, dupa ce acesta a jucat 1 an in Arabia Saudita.

Oaspetii au un antrenor care in stagiunea precedenta a fost pe banca Ajax-ului. Doar un tur, ce-i drept, dar a fost acolo. Iar conceptiile sale ofensive sunt destul de clare, Al-Jazira avand un atac virulent. Ajman nu este cel mai dificil adversar, de unde si intrebarile mele pentru cota mare de care beneficiaza Al-Jazira. In sezonul trecut, oaspetii de marti au castigat in Cupa Golfului si au remizat in campionat atunci cand s-au deplasat la Ajman. Nu vad posibila o infrangere in acest moment.

Pont Pariuri Belgia - Olanda