Aici poti vedea ultimele analize si pronosticuri ale lui Curry pentru aceasta runda de NBA 3.3


Aici poti vedea ultimele analize si pronosticuri ale lui Curry pentru aceasta runda de NBA 3.3

In ultima noapte am avut ghinion teribil. 2 meciuri pierdute la 0,5 puncte. Speram sa ne revenim in aceasta runda. In functie de etapa, recomandam 3 sau 4 meciuri. Chiar daca este o etapa mai lunga, voi alege sa vorbesc doar de 3 meciuri, insa 3 meciuri care mi se par value, care va recomand sa le jucati SINGLE, MAXIM duble, insa recomandarea principala ar fi single.

bulls @ nets

Zicea Marco aseara ca Bulls e mina de aur in aceasta perioada, tot timpul in ultimul timp ba a fost considerata underdog, ba era favorita si handicapul era aproape clar c-o sa-l faca. De data aceasta se deplaseaza la Nets, o echipa cu individualitati, nu o echipa. Luati 1 la 1, jucatorii lui Nets sunt peste ai lui Bulls. Insa cand vine vorba de o echipa, in momentul de fata, atat dupa parerea mea, cat si a unui specialist de la ESPN, Bulls dezvolta cea mai buna ” team chemistry „. Ieri a debutat pentru Bulls, Fredette, un jucator cu o mana senzationala de afara. Astfel, pe langa defensiva pe care o stim a celor de la Bulls, Coach ” H ” cauta sa isi faca o trupa solida si sa atace o finala de conferinta, asta dupa ce in prealabil l-au adus si pe D.J Augustin. De partea cealalta, Johnson, Pierce, Williams, Garnett, jucatori unul si unul..dar le lipseste ceva. Un antrenor..Kidd inca nu este pregatit pentru ce lot are, si asta o spun cu toata raspunderea. 9-1 pentru Bulls in ultimele meciuri..azi, cu o defensiva buna, va veni inca una.

Pronostic : Bulls @ 2.45

Knicks @ Pistons

Aseara n-am avut incredere-n Knicks, acum am. Knicks are probleme teribile impotriva unor echipe care se apara bine, insa problemele le sunt reduse considerabil cand gasesc o echipa care marcheaza mult, la fel ca si ei. Knicks are 1-9 in ultimele 10 meciuri si 6 pierdute consecutiv. Nici Pistons nu o duce extraordinar de bine, au 3-7 in ultimele 10 meciuri si 4 infrangeri consecutive. Revine Shumpert pentru Knicks, de data aceasta la 100 % pentru Knicks. De ce i-ai da o cota de peste 2,5 lui Knicks in acest meci? Shumpert revine, Melo este intr-o forma de senzatie. Cu ce e mai buna Pistons decat Knicks? Drummond? Va fi in match-up cu Chandler, Chandler fiind de atatea ori ales in ASG si primind distinctii individuale. Felton vs Jennings? Un duel care oricand poate fi castigat de Felton, are experienta de partea sa. Iar in duelul shooterilor, chiar daca Singler are medii mai mari de puncte marcate / meci decat Prigioni, fostul jucator al lui Real mi se pare mai precis.

Pronostic : Knicks @ 2.65

Jazz @ Bucks

Cum s-o dai favorita aici pe Bucks, cum?! Bucks pare sa fi inceput ceea ce se numeste tanking. Tanking inseamna pierderea deliberata de meciuri pentru a aveas sanse cat mai mari la o pozitie superioara in draft ( vom vorbi cam dupa etapa 60 intr-un articol mai amplu pe tema asta ). Pe scurt, orice infrangere a lui Bucks in momentul de fata ar trebui sa-i bucure pe fanii acestora, in momentul de fata Bucks fiind acolo in coada. Jazz are 5-5 in ultimele 10 meciuri, Bucks are 2-8. In plus, Bucks nu pot sa conteze pe Udoh si Butler in timp ce Utah ataca aceasta partida cu lotul complet. In plus, lotul mai bun e la Jazz. Deci, repet, de ce s-o dai pe Bucks favorita in conditiile in care orice infrangere e de ”aur ” pentru acestia ?

Pronostic : Jazz @ 2.00