Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Adana Demirspor vs Osijek ponturi și pronosticuri 10.08.2023

De la ora 21:00, Adana este orașul care se aprinde pentru meciul Adana Demirspor – Osijek din cadrul primei manșe a turului III preliminar Europa Conference League. se joacă pe Yeni Adana Stadyumu.
Adana Demirspor vs Osijek
August 10,2023
21:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Adana Demirspor vs Osijek

Pofta de joc a ambelor echipe anunță un duel spectaculos din toate punctele de vedere. Osijek are victorii pe linie în ultimele patru dueluri, iar Adana vine și ea după două rezultate pozitive. Ambele marchează este recomandarea mea, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Adana Demirspor – Osijek

ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Adana Demirspor

  • Sezonul 2023-2024 Super Lig va debuta peste foarte puțin timp, ceea ce înseamnă că singurele meciuri disputate de Adana au avut loc în cupele europene.
  • CFR Cluj este formația pe care reprezentanta Super Lig a întâlnit-o în dublă manșă în turul al doilea în care a și intrat în competiție.
  • Scorul după partida din Gruia a fost 1-1. Meciul retur a fost mult mai diferit, iar în ciuda omului eliminat al Adanei, aceasta a dat lovitura în minutul 90+4 și a câștigat cu scorul de 2-1 (3-2 la general).

Osijek

  • În ultimele patru meciuri oficiale a reușit sa se impună de fiecare dată, indiferent de competiția în care a fost angrenată.
  • După două runde din campionatul intern are maximum de puncte și 10 goluri înscrise. 6-1 a fost scorul cu Slaven Belupo, iar în a doua rundă a trecut cu 4-3 de Rudes.
  • În Europa Conference League a evoluat excelent în compania lui Zalaegerszeg pe care a învins-o cu scorul de 3-1 la general. A fost 1-0 în prima manșă și 2-1 în cea de-a doua.

Pariază la Superbet pe meciurile din Europa Conference League!

Plasează pariul