Aarhus - Sonderjyske. Alb-roșii sunt obligați să aducă toate cele trei puncte.

O nouă rundă debutează în sezonul din Danemarca, având un singur meci pe ordinea de zi. Este vorba de partida dintre Aarhus și Sondersjyske, duel programat de la ora 19:00 pe Ceres Park. Cele două formații merg oarecum în oglindă în acest început de sezon, iar tocmai acest joc poate destabiliza starea uneia și implicit să readucă spiritul de învingător în tabăra cealaltă.
aarhus

Aarhus, gazda acestei dispute, pornește la casele de pariuri cu prima șansă datorită terenului propriu, dar și a faptului că se prezintă cu un lot ceva mai valoros decât în stagiunea precedentă. Formația antrenată de la margine de Nielsen deși s-a clasat în cea de a doua jumătate a clasamentului, alb-roșii au reușit să se salveze de la retrogradare, și au șansa din nou să se lupte cu granzii din Danemarca. În primul joc disputat sezonul acesta, formația lui Nielsen a scos un punct prețios pe terenul campioanei Midtjylland, scor 0-0, grazie portarului care a reușit să intervină la penalty-ul transformat de Poulsen. În cea de a doua etapă lucrurile s-au prezentat identic, astfel că alb-roșii au scos tot un punct în fața celor de la Nordsjaelland destul de meritat după aspectul jocului. Ultima etapă a adus încă un rezultat de egalitate pe terenul celor de la Velje, și astfel echipa gazdă are nevoie să spargă gheața în fața combatantei din această seară și să câștige primul joc din acest sezon, mai ales că potențialul este destul de mare.

Sondersyjske, oasptele acestei dispute, pornește conform caselor de pariuri cu șansa a doua la victorie dacă privim la lotul acesteia și la faptul că nu va avea suporterii de partea ei. Echipa antrenată de la margine de antrenorul danez Norgaard a debutat în acest sezon cu toate tipurile de rezultate,reușind să ofere publicului primă victorie din acest sezon. Dacă în urmă cu trei săptămâni pierdea pe teren propriu contra celor de la Aalborg, scor 0-1, în penultimul joc au remizat pe terenul celor de la Odense, scor 2-2, arătând o poftă de joc fantastică, dar din nefericire apărarea a fost extrem de slabă în acest duel, ultima partidă a adus toate cele trei puncte pentru albaștrii în fața celor de la Horsens, scor 2-0. Fanii speră ca acest rezultat să fie legat în această seară de încă un rezultat pozitiv.

Partida va alinia la centru două formații care suferă destul de mult în acest început de sezon, dar lucrurile se pot regla încetul cu încetul dacă concentrarea va fi alta la începutul fiecărui joc. Atât gazdele cât și oaspeții au șansele lor în acest duel, dar cred că rezultatul va fi unul care nu le va bucura pe niciuna dintre ele. Seria celor de la Aarhus are șanse să continue cu încă un egal, măcar de la pauză, dar și cu cel puțin 2 goluri pe tabelă, în eventualitatea în care fiecare va reuși să marcheze în poarta adversarului.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg