Turneul serii 150 added + freeroll de 20.000 euro la Netbet


Salutari,

Turneele bune de poker online continua la Netbet Poker.

Pentru aceasta seara avem super turneul exclusiv cititorilor Ponturi Bune, unde intrarea costa doar 1 euro iar peste fondul de premii se adauga 150 de euro. De regula la acest turneu se aduna 220-230 de euro fara probleme iar castigatorul pleaca acasa cu aproximativ 100 de euro. Nu suna rau pentru o investitie relativ mica, nu?

Iata localizarea turneului in platforma de joc:

turneu ponturi bune netbetTurneul poate fi gasit destul de usor fie folosind functia de cautare, fie accesand sectiunea Tournaments->Private

Un alt turneu foarte bun care vreau sa vi-l aduc in atentie este ” 20.000 euro November Mission”, un turneu gratuit la care puteti intra destul de simplu doar daca depuneti minim 10 euro si castigati 25 de mani la jocurile cash.

turneu poker freeroll NetbetLocalizarea turneului este la fel de simpla, acesta fiind in platforma in sectiunea 100K November Missions

Daca inca nu ai un cont Netbet atunci poti deschide unul chiar acum si iti recomandam sa depui minim 20 euro pentru a primii instant inca 20 euro. Deschide acum un cont folosind acest link pentru a beneficia de acest bonus de bun venit.

Asadar o investitie de doar 20 euro va garanteaza un depozit total de 40 de euro iar din acesti bani bonus puteti destul de usor sa jucati jocuri cash si sa castigati 25 de mani pentru a putea intra la turneul de 20.000 de euro.

Va dorim mult noroc si castiguri cat mai mari la mesele de poker online de la Netbet!