Premii totale de 70000 euro la poker in decembrie


Premiile sunt acordate aleatoriu

Decembrie este luna cadourilor, anumite case de pariuri dorind ca si clientii lor sa simta asta, in acest sens oferind diferite promotii cu premii tentante la pariuri sportive, jocuri de cazino, dar si poker.

In ceea ce priveste pokerul, casa online Unibet propune o promotie pentru ultima luna din an cu premii totale de 70000 euro. Premiile sunt aleatorii, acordandu-se doar la mesele pe bani reali. Daca, in orice moment, se acorda un premiu la o masa, toti jucatorii de la masa vor castiga acel premiu, chiar daca nu au jucat mana respectiva. Daca masa la care te afli este selectata pentru premiere, va aparea o animatie speciala.

UnibetMai multe jocuri inseamna mai multe sanse de castig

Joaca acum

In ce constau aceste premii totale de 70000 euro la poker in decembrie?

Premiile nu sunt in bani cash, ci in puncte bonus si bilete pentru SNG, respectiv pentru turnee multi-table (MTT), insa si pentru turnee de calificare la evenimente live. Biletele se acorda pentru turnee cu buy-in de 10 euro, 25 euro, 50 euro, 100 euro,  dar si pentru Sunday Major. Cele mai multe premii, in numar de 600, vizeaza 2 500 puncte bonus, iar cele mai putine, in numar de 48, sunt acordate pentru turnee la NL100.

Promotia dureaza  pana pe 31 decembrie, astfel ca ai timp suficient sa colectezi chiar mai mult de un premiu. Toate premiile vor fi acordate instantaneu.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Unibet inregistreaza-te aici
  2. Poker -> Descarca acum
  3. Consulta in software-ul de poker nivelul de bani reali eligibil pentru premii in acea zi
  4. Joaca la mesele pe bani reali

Incepe anul 2018 cu dreptul