Poker online: turneele serii la Netbet + promotie de 100.000 euro!

Salutari,

Nu o sa ma lungesc prea tare pentru ca nu mai este atat de mult timp pana incep turneele despre care vreau sa va povestesc. Pe scurt sunt 2 turnee de poker online despre care eu cred ca au super valoare si NU trebuiesc ratate de nici un pasionat de poker:

  1. Turneu special de Halloween – 1000 euro garantati ( KO de 2.5 euro), ora 19:30

Acest turneu este unul promotional, la care sincer nu cred ca se vor acoperii cei 1000 de euro pusi la bataie, deci valoarea este masiva!

Costul de participare este de 5 euro din care jumate se duc catre premiii (de aceasta spun ca nu se va acoperii garantia) si 2.5 euro va fi pe capul fiecarui jucator participant ( knock-out bounty).

Cu alte cuvinte jucam cu 2.5 euro pentru un premiu de garantat de 1000 de euro iar fiecare jucator eliminat ne aduce in cont 2.5 euro!

Jucatori inscrisi pana la ora 18 : doar 11!

Pentru a gasii turneul folositi functia de cautare si scrieti “Halloween”. Detalii in imaginea de mai jos:

turneu poker online netbet

2. Turneu exclusiv Ponturi-bune.ro 150 euro adaugati , ora 22:00

Multi dintre voi stiu deja foarte bine acest turneu si valoarea lui, pentru doar 1 euro taxa de participare aveti sansa sa jucati pentru aproximativ 200-220 euro (cam atat se strange in premii).

Localizarea turneului se face folosind functia de cautare dupa cuvantul “Ponturi”. Detalii in imaginea de mai jos.

Spor si va astept la mese!

Jucatori inscrisi la ora 18 : doar 13!

turneu poker online netbet2

3. Misiunile lunii Noiembrie – premii de peste 100.000 de euro

Misiunile lunii Noiembrie aduc jucatorilor fideli Netbet premii totale de 100.000 euro. Toate detaliile promotiei le gasiti pe pagina speciala, care poate fi accesata AICI.

turnee freeroll poker online

Click aici sa vezi misiunile si premiile pe care le poti castiga!

NetBet este cel mai activ operator in ceea ce priveste diversitatea si multitudinea promotiilor. Echipa noastra acorda nota maxima acestui aspect si va recomandam sa jucati cu incredere aici. Pentru jucatorii de poker oferta este mai mult decat buna: 20 euro instant in contul tau la primu depozit + 300% pana la 1500 euro + tickete la turnee gratuite!

Ia bonusul de 20 EUR INSTANT si joaca aceste turnee!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cum poti castiga un pachet Unibet Open în valoare de 2.000 € Trebuie doar sa joci poker online Sub titulatura ,,Provocaţi-o pe Queen of Flips pentru a câştiga premii'', Unibet Poker propune jucatorilor sai, pe tot parcursul lunii Februarie, o promotie in urma ...
Castiga sute de euro cu misiunea lunii februarie Pasii pe care trebuie sa-i urmezi sunt simpli De mai bine de doi ani casa online Unibet prezinta lunar o promotie la poker care ti-ar putea aduce mai multi bani decat ai crede initial. Este vorba des...
Castiga un bilet la turneul de 1 milion dolari Trebuie doar sa depui si sa te califici Anul 2018 incepe cu surprize mari la 888poker, in soft putand gasi o multime de turnee XL Blizzard, pentru acestea fiind alcatuita o sectiune speciala. Dintre ...