Poker online: turneele serii la Netbet + promotie de 100.000 euro!

Salutari,

Nu o sa ma lungesc prea tare pentru ca nu mai este atat de mult timp pana incep turneele despre care vreau sa va povestesc. Pe scurt sunt 2 turnee de poker online despre care eu cred ca au super valoare si NU trebuiesc ratate de nici un pasionat de poker:

  1. Turneu special de Halloween – 1000 euro garantati ( KO de 2.5 euro), ora 19:30

Acest turneu este unul promotional, la care sincer nu cred ca se vor acoperii cei 1000 de euro pusi la bataie, deci valoarea este masiva!

Costul de participare este de 5 euro din care jumate se duc catre premiii (de aceasta spun ca nu se va acoperii garantia) si 2.5 euro va fi pe capul fiecarui jucator participant ( knock-out bounty).

Cu alte cuvinte jucam cu 2.5 euro pentru un premiu de garantat de 1000 de euro iar fiecare jucator eliminat ne aduce in cont 2.5 euro!

Jucatori inscrisi pana la ora 18 : doar 11!

Pentru a gasii turneul folositi functia de cautare si scrieti “Halloween”. Detalii in imaginea de mai jos:

turneu poker online netbet

2. Turneu exclusiv Ponturi-bune.ro 150 euro adaugati , ora 22:00

Multi dintre voi stiu deja foarte bine acest turneu si valoarea lui, pentru doar 1 euro taxa de participare aveti sansa sa jucati pentru aproximativ 200-220 euro (cam atat se strange in premii).

Localizarea turneului se face folosind functia de cautare dupa cuvantul “Ponturi”. Detalii in imaginea de mai jos.

Spor si va astept la mese!

Jucatori inscrisi la ora 18 : doar 13!

turneu poker online netbet2

3. Misiunile lunii Noiembrie – premii de peste 100.000 de euro

Misiunile lunii Noiembrie aduc jucatorilor fideli Netbet premii totale de 100.000 euro. Toate detaliile promotiei le gasiti pe pagina speciala, care poate fi accesata AICI.

turnee freeroll poker online

Click aici sa vezi misiunile si premiile pe care le poti castiga!

NetBet este cel mai activ operator in ceea ce priveste diversitatea si multitudinea promotiilor. Echipa noastra acorda nota maxima acestui aspect si va recomandam sa jucati cu incredere aici. Pentru jucatorii de poker oferta este mai mult decat buna: 20 euro instant in contul tau la primu depozit + 300% pana la 1500 euro + tickete la turnee gratuite!

Ia bonusul de 20 EUR INSTANT si joaca aceste turnee!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Castiga bilete jucand turnee SNG Indeplineste doar cateva obiective Aproape in fiecare luna din ultimii ani casa online Unibet ne oferea o promotie la poker denumita “Misiunea lunii”. Pentru noiembrie aceasta misiune a fost inlocuit...
Castiga 1000 euro saptamanal in noiembrie cu jocurile cash Premiul nu trebuie rulat In luna noiembrie casa online Unibet ne propune o promotie ce vizeaza pokerul, cu premii totale in valoare de 25 000 euro bani cash, fara cerinte de rulaj. In fiecare din cel...
Castiga un bilet de poker la Unibet Open Bucuresti Vor fi 3 castigatori Cu ocazia implinirii a 20 de ani de cand se afla in mediul online, casa de pariuri Unibet organizeaza la finalul toamnei in Bucuresti o competitie atat de pariuri sportive, de ca...