Misiunea lunii ianuarie la Unibet poker

O schimbare era binevenita in cazul ”Misiunii lunii” la Unibet, iar aceasta a venit odata cu intrarea in noul an.

Este adevarat, schimbarea nu este una majora, insa are menirea de a ne capta mai mult interesul. Pentru a culege toate recompensele avem tot 5 pasi de strabatut, insa recompensa pentru primul si ultimul pas difera de cea de pana acum. Neschimbata ramane si avansarea la pasul urmator, pentru a avansa trebuind sa-l finalizezi cu succes pe anteriorul.

Misiunea lunii ianuarie la Unibet poker

Astfel, daca vei termina misiunile de la primul pas vei primi 100 puncte bonus, echivalentul unei taxe de 10$. Asadar, este o recompensa destul de generoasa. Pentru a obtine-o trebuie sa-ti schimbi identitatea, lucru care se poate face foarte usor in camera de poker, durand doar cateva secunde. A doua misiune este aceea de a juca un sit&go, pentru ca ziua urmatoare sa joci un turneu pe bani real, iar a treia misiune iti spune sa participi la un turneu de calificare.

Dupa finalizarea pasului 2 vei primi un bilet de calificare la Unibet Open in valoare de 2 euro. Prima misiune iti va lua maxim 5 secunde sa o indeplinesti, aceasta cerandu-ti sa vizitezi magazinul de bonusuri. Asta se poate face apasand pe numele tau de utilizator -> Profile -> Bonus Shop. A doua misiune iti cere sa castigi 3 zile la rand cel putin 3 maini prin Showdown (dupa expunerea pe masa a tuturor cartilor la un cash game. Hold’em. In fine, ultimul lucru pe care trebuie sa il faci este sa elimini cel putin un jucator dintr-un turneu bounty care sa nu fie freeroll.

Misiunea lunii ianuarie la Unibet poker

Misiunea lunii ianuarie la Unibet poker iti va aduce la pasul al treilea un bilet in valoare de 4 euro la un sit&go. Cea mai grea misiune de la acest pas ni se pare clasarea in bani la orice turneu care sa nu fie freeroll. O alta misiune spune sa jucam un sit&go minim 3 zile la rand, iar in a treia misiune trebuie sa participam la jocuri cash Omaha si sa primim cel putin 20 carti cu o valoare de cel putin 10 (10, J, Q, K, A).

Un bilet de 5 euro la turneul de calificare Sunday Entitled iti va fi creditat in cont daca vei incheia cu bine al patrulea pas. O prima misiune este asemanatoare cu cea de la pasul 1, spunand sa iti schimbi identitatea. In al doilea rand, timp de 3 zile la rand trebuie sa joci turnee cu buy-in de minim 1 euro, in ultima misiune trebuind sa primesti 10 carti cu o valoare de minim 10 la un cash game Hold’em.

Misiunea lunii ianuarie la Unibet poker

Recompensa ultimului pas este cea mai tentanta, in opinia noastra, in cont fiindu-ti creditate 3 bilete de cate 2 euro la un turneu de calificare Sunday Stack. Prima misiune a acestui pas este cea mai grea si anume dublarea stackului de inceput in orice joc cash Banzai. A doua misiune spune sa vezi flopul de 10 ori avand cartile in mana in orice joc cash Omaha, iar ziua urmatoare sa faci la fel la orice joc cash Hold’em. Ultima misiune spune sa joci in orice turneu Bounty (cu recompense pentru eliminarea jucatorilor) care sa nu fie freeroll.

Misiunea lunii ianuarie la Unibet poker se incheie pe 31 ianuarie, avand timp berechet de a o termina. Incheiem prin a spune ca orice bilet nefolosit va expira pe 2 februarie.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Castiga 2000 euro saptamanal si o vacanta balneara Castiga 2000 euro saptamanal si o vacanta balneara  La inceputul lunii, casa online Unibet a dat startul unui turneu care va dura pana in ultima zi din august, turneu privind jocul de poker....
Misiunea lunii iunie Unibet poker Misiunea lunii iunie Unibet poker In fiecare luna casa online Unibet propune in sectiunea ''Poker'' o misiune care poate fi indeplinita pe parcursul intregii luni.Aceasta misiune cuprinde 5 pasi,...
Jocurile cash iti aduc 1 000 euro saptamanal Jocurile cash iti aduc 1 000 euro saptamanal In sectiunea de poker Unibet ne prezinta un turneu cu premii totale de 25 000 euro, turneu impartit in 4 miniturnee, desfasurate saptamanal. Fondul de pr...