Misiune aprilie poker Unibet

Misiune aprilie poker Unibet

Odata cu inceperea unei noi luni, casa online Unibet a actualizat promotia de poker privind misiunile lunii.

Misiunea implica mai multi pasi, premiile pentru finalizarea lor constand in bilete pentru turnee. Jucatorii isi pot verifica progresia apasand pe butonul ”Mission”, din partea superioara a lobby-ului de poker.

Pasii ce trebuie urmati pentru a participa la aceasta misiune aprilie poker Unibet

Acceseaza Unibet –> Poker –> Descarca –> Finalizeaza pasii

Deschide acum cont la Unibet!

Precizari

  • Puteti alege oricare dintre cele 3 misiuni ale fiecarui pas; nu este nevoie sa le completati pe toate pentru a primi biletul!
  • La primul pas veti primi un bilet de 1 euro la un turneu, daca selectati View Profile, apoi Challenges; daca alegeti optiunea ”Creati o noua identitate” sau daca veti juca un sit&go pe zi, timp de 3 zile!
  • La pasul al doilea veti primi un bilet de 2 euro la un sit&go daca jucati un turneu non-freeroll care sa contina cuvantul ”Ante”, ”Qualifier” sau ”Bounty”!
  • La pasul al treilea veti primi un bilet de 4 euro la un turneu daca veti elimina minim un jucator la turneele Bounty; daca veti termina in bani la orice turneu multi-table sau daca veti dubla stack-ul maxim permis la o masa cash!
  • La ultimul pas veti primi un bilet de 5 euro ”Entitled Qualifier” daca veti juca un turneu cu un buy-in de minim 1 euro in fiecare zi timp de 3 zile; daca veti juca 10 flopuri la orice turneu Omaha timp de trei zile sau daca veti juca minim un sit&go trei zile la rand!
  • Orice bilet nefolosit va fi anulat pe 2 mai!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Castiga bilete jucand turnee SNG Indeplineste doar cateva obiective Aproape in fiecare luna din ultimii ani casa online Unibet ne oferea o promotie la poker denumita “Misiunea lunii”. Pentru noiembrie aceasta misiune a fost inlocuit...
Castiga 1000 euro saptamanal in noiembrie cu jocurile cash Premiul nu trebuie rulat In luna noiembrie casa online Unibet ne propune o promotie ce vizeaza pokerul, cu premii totale in valoare de 25 000 euro bani cash, fara cerinte de rulaj. In fiecare din cel...
Castiga un bilet de poker la Unibet Open Bucuresti Vor fi 3 castigatori Cu ocazia implinirii a 20 de ani de cand se afla in mediul online, casa de pariuri Unibet organizeaza la finalul toamnei in Bucuresti o competitie atat de pariuri sportive, de ca...