Misiune aprilie poker Unibet

Misiune aprilie poker Unibet

Odata cu inceperea unei noi luni, casa online Unibet a actualizat promotia de poker privind misiunile lunii.

Misiunea implica mai multi pasi, premiile pentru finalizarea lor constand in bilete pentru turnee. Jucatorii isi pot verifica progresia apasand pe butonul ”Mission”, din partea superioara a lobby-ului de poker.

Pasii ce trebuie urmati pentru a participa la aceasta misiune aprilie poker Unibet

Acceseaza Unibet –> Poker –> Descarca –> Finalizeaza pasii

Deschide acum cont la Unibet!

Precizari

  • Puteti alege oricare dintre cele 3 misiuni ale fiecarui pas; nu este nevoie sa le completati pe toate pentru a primi biletul!
  • La primul pas veti primi un bilet de 1 euro la un turneu, daca selectati View Profile, apoi Challenges; daca alegeti optiunea ”Creati o noua identitate” sau daca veti juca un sit&go pe zi, timp de 3 zile!
  • La pasul al doilea veti primi un bilet de 2 euro la un sit&go daca jucati un turneu non-freeroll care sa contina cuvantul ”Ante”, ”Qualifier” sau ”Bounty”!
  • La pasul al treilea veti primi un bilet de 4 euro la un turneu daca veti elimina minim un jucator la turneele Bounty; daca veti termina in bani la orice turneu multi-table sau daca veti dubla stack-ul maxim permis la o masa cash!
  • La ultimul pas veti primi un bilet de 5 euro ”Entitled Qualifier” daca veti juca un turneu cu un buy-in de minim 1 euro in fiecare zi timp de 3 zile; daca veti juca 10 flopuri la orice turneu Omaha timp de trei zile sau daca veti juca minim un sit&go trei zile la rand!
  • Orice bilet nefolosit va fi anulat pe 2 mai!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cum poti castiga un pachet Unibet Open în valoare de 2.000 € Trebuie doar sa joci poker online Sub titulatura ,,Provocaţi-o pe Queen of Flips pentru a câştiga premii'', Unibet Poker propune jucatorilor sai, pe tot parcursul lunii Februarie, o promotie in urma ...
Castiga sute de euro cu misiunea lunii februarie Pasii pe care trebuie sa-i urmezi sunt simpli De mai bine de doi ani casa online Unibet prezinta lunar o promotie la poker care ti-ar putea aduce mai multi bani decat ai crede initial. Este vorba des...
Castiga un bilet la turneul de 1 milion dolari Trebuie doar sa depui si sa te califici Anul 2018 incepe cu surprize mari la 888poker, in soft putand gasi o multime de turnee XL Blizzard, pentru acestea fiind alcatuita o sectiune speciala. Dintre ...