Mainile pierdute la poker iti aduc bilete la turnee


Turneele se desfasoara saptamanal

Esti pasionat de poker, insa ai o saptamana mai proasta, iar norocul nu iti surade? Mai ai o sansa de a recupera tot si chiar de a castiga ceva in plus datorita celor doua turnee ale casei online Unibet. Cei care joaca in mod constant poker la Unibet probabil cunosc faptul ca in fiecare marti are loc un freeroll special, denumit “Double Trouble”, la care pot participa doar cei ce au avut o pierdere neta de cel putin 20 euro la mesele cash in saptamana precedenta.

Avand in vedere succesul de care s-a bucurat turneul, desi este putin fortat termenul, dat fiind faptul ca aici participa doar cei care au ghinion la mesele cash, Unibet a adaugat de curand un nou turneu de acest gen , denumit “Super Double Trouble”. Pentru a putea participa la turneu trebuie ca in saptamana precedenta sa pierzi cel putin 200 euro la mesele cash.

Cat despre premii, in turneul “Double Trouble” sunt premiati primii 100 clasati in turneu, fiecare cu 40 euro, in vreme ce la turneul “Super Double Trouble” se premiaza primii 10 clasati, fiecare cu 400 euro. Suma pierduta se calculeaza ca fiind intre ziua de luni si duminica precedenta turneului. Marti, incepand cu ora 20:00, se va desfasura “Double Trouble”, o ora mai tarziu urmand sa inceapa “Super Double Trouble”.

UnibetIn cazul unei pierderi iti este oferita o a doua sansa

Joaca acum

Mainile pierdute la poker iti aduc bilete la turnee cu premii in valoare totala de 4 000 euro fiecare.

Evident, daca vei avea o pierdere neta de luni pana duminica de 200 euro, vei primi un bilet atat la “Super Double Trouble”, cat si la “Double Trouble”. Asta inseamna ca daca vei avea ghinionul de a pierde 200 euro la mesele cash intr-o saptamana, martea urmatoare poti avea sansa de a castiga 440 euro. Castigurile si pierderile din casino in poker, turnee sau turnee sit&go nu sunt luate in considerare pentru calcularea pierderilor totale.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Unibet inregistreaza-te aici
  2. Acceseaza softul de poker
  3. In cazul in care vei inregistra o pierdere de minim 20 euro la mesele cash de luni pana duminica primesti un bilet la “Double Trouble”
  4. Daca pierzi minim 200 euro la mesele cash primesti un bilet atat la “Double Trouble”, cat si la “Super Double Trouble”

Ghinionul se poate transforma in noroc