A fost lansat 888poker Club


Incepand de ieri, o noua imbunatatire a fost adusa site-ului 888poker, una care cu siguranta va prinde in randul utilizatorilor. Este vorba despre conceptul 888poker Club.

Asta inseamna ca, pe masura ce jucati mai mult, fie la sport, la poker sau Casino, toate de pe platforma 888poker, veti colecta mai multe puncte, lucru care va face sa treceti la un nivel superior. Pentru o taxa de 1$ veti acumula 100 puncte. Pe site puteti vedea cate puncte sunt necesare pentru a completa un nivel. Programul 888poker Club cuprinde un numar infinit de nivele. Chiar daca au fost inactivi timp de o luna, sa zicem, utilizatorii nu vor fi retrogradati la un nivel inferior. Odata ce ati acumulat suficiente puncte incat sa treceti de un nivel, veti primi jetoane de aur. La fiecare 5 nivele urcate, veti primi o cartela razuibila. Cea mai interesanta parte este insa aceea ca putem schimba jetoanele de aur achizitionate pe masura ce am terminat un nivel, in premii.

Faptul ca a fost lansat 888poker Club nu inseamna ca punctele acumulate anterior de dumneavoastra se vor pierde.

Acestea au fost transformate in jetoane de aur. Dupa ce vizitati 888poker Club aveti sansa de a alege din gama de sarcini de club. Fiecare sarcina va oferi un numar diferit de puncte si va necesita un interval de timp diferit pentru a fi indeplinita. O parte din sarcini este necesar sa le indeplinesti pentru a acumula puncte, iar la altele punctele vin pe masura ce plasati pariuri. La fiecare nivel vor fi sarcini noi de indeplinit, asadar va asiguram ca nu va veti plictisi. Daca pana acum nu erau convinsi, cu siguranta acest spirit de competitie sau, daca vreti, de adrenalina, va face multi utilizatori sa aleaga 888poker Club.

Acum vom aborda o alta parte interesanta, care face deliciul tuturor si anume recompensele. Mai sus am specificat ca acestea pot fi cumparate cu ajutorul jetoanelor de aur, jetoane care va vor fi oferite odata ce ati trecut un nivel. Jetoanele de aur ale unui jucator expira dupa 60 zile de inactivitate. Nu credem insa ca va fi cazul. Ele pot fi utilizate numai în pagina de răscumpărare din „Contul meu” şi în magazinul online 888poker. Premiile sunt diverse, putand achizitiona de la ceasuri, gadgeturi pana la bijuterii sau produse de lux. Acum, ca a fost lansat 888poker Club, cu siguranta aceasta casa online va fi mult mai bine vazuta de catre utilizatorii romani.