Un anunt fantastic vine din partea celui mai mare organizator de turnee live din Romania, Pokerfest: intre 16 si 22 mai 2016 la Hotelul Intercontinental din Bucuresti va avea loc o etapa din editia a 6-a  Eureka Poker Tour.

Odata cu includerea capitalei Bucuresti, in acest prestigios circuit de poker european, putem spune in sfarsit ca fenomenul pokeristic din Romania intra in “lumea buna” a pokerului.

Fapt oarecum asteptat, mai ales dupa tot ce s-a intamplat in 2015 pe plan national (amintim aici cele 3 mega evenimente cu recorduri impresionante: IPT 3, IPT 4 si Winmasters Open), meritul apartine in mare parte organizatorului de turnee live  Pokerfest.

Locatia turneului va fi Hotelul Intercontinental Bucuresti si evenimentul principal va fi turneul de 1000 euro buy-in.

Deocamdata programul turneului nu a fost anuntat, insa stim deja ce ar putea iesi din asocierea celor 2 nume : Eureka si Pokerfest.

Sunt de asemenea asteptati sute de jucatori straini, si macar pentru cateva zile, putem spune ca Bucurestiul va fi in centrul atentiei pokerului European.

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Castiga bilete jucand turnee SNG Indeplineste doar cateva obiective Aproape in fiecare luna din ultimii ani casa online Unibet ne oferea o promotie la poker denumita “Misiunea lunii”. Pentru noiembrie aceasta misiune a fost inlocuit...
Castiga 1000 euro saptamanal in noiembrie cu jocurile cash Premiul nu trebuie rulat In luna noiembrie casa online Unibet ne propune o promotie ce vizeaza pokerul, cu premii totale in valoare de 25 000 euro bani cash, fara cerinte de rulaj. In fiecare din cel...
Castiga un bilet de poker la Unibet Open Bucuresti Vor fi 3 castigatori Cu ocazia implinirii a 20 de ani de cand se afla in mediul online, casa de pariuri Unibet organizeaza la finalul toamnei in Bucuresti o competitie atat de pariuri sportive, de ca...