Un anunt fantastic vine din partea celui mai mare organizator de turnee live din Romania, Pokerfest: intre 16 si 22 mai 2016 la Hotelul Intercontinental din Bucuresti va avea loc o etapa din editia a 6-a  Eureka Poker Tour.

Odata cu includerea capitalei Bucuresti, in acest prestigios circuit de poker european, putem spune in sfarsit ca fenomenul pokeristic din Romania intra in “lumea buna” a pokerului.

Fapt oarecum asteptat, mai ales dupa tot ce s-a intamplat in 2015 pe plan national (amintim aici cele 3 mega evenimente cu recorduri impresionante: IPT 3, IPT 4 si Winmasters Open), meritul apartine in mare parte organizatorului de turnee live  Pokerfest.

Locatia turneului va fi Hotelul Intercontinental Bucuresti si evenimentul principal va fi turneul de 1000 euro buy-in.

Deocamdata programul turneului nu a fost anuntat, insa stim deja ce ar putea iesi din asocierea celor 2 nume : Eureka si Pokerfest.

Sunt de asemenea asteptati sute de jucatori straini, si macar pentru cateva zile, putem spune ca Bucurestiul va fi in centrul atentiei pokerului European.

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Castiga un bilet la turneul de 1 milion dolari Trebuie doar sa depui si sa te califici Anul 2018 incepe cu surprize mari la 888poker, in soft putand gasi o multime de turnee XL Blizzard, pentru acestea fiind alcatuita o sectiune speciala. Dintre ...
Rotirile iti aduc un pachet la Unibet Open Turneul este in februarie Cu siguranta cel mai cunoscut turneu organizat de o casa de pariuri licentiata in Romania este Unibet Open. Urmatorul turneu live de acest gen va avea loc in luna februarie ...
Obtine recompense in misiunea lunii ianuarie Castigi bilete la turnee de poker Unul dintre motivele pentru care casa online Unibet a devenit apreciata il reprezinta promotiile. Nu ne referim aici doar la cele sportive, ci si la jocuri de cazino...