Un anunt fantastic vine din partea celui mai mare organizator de turnee live din Romania, Pokerfest: intre 16 si 22 mai 2016 la Hotelul Intercontinental din Bucuresti va avea loc o etapa din editia a 6-a  Eureka Poker Tour.

Odata cu includerea capitalei Bucuresti, in acest prestigios circuit de poker european, putem spune in sfarsit ca fenomenul pokeristic din Romania intra in “lumea buna” a pokerului.

Fapt oarecum asteptat, mai ales dupa tot ce s-a intamplat in 2015 pe plan national (amintim aici cele 3 mega evenimente cu recorduri impresionante: IPT 3, IPT 4 si Winmasters Open), meritul apartine in mare parte organizatorului de turnee live  Pokerfest.

Locatia turneului va fi Hotelul Intercontinental Bucuresti si evenimentul principal va fi turneul de 1000 euro buy-in.

Deocamdata programul turneului nu a fost anuntat, insa stim deja ce ar putea iesi din asocierea celor 2 nume : Eureka si Pokerfest.

Sunt de asemenea asteptati sute de jucatori straini, si macar pentru cateva zile, putem spune ca Bucurestiul va fi in centrul atentiei pokerului European.

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Obtine bilete de pe mobil la turnee de poker Fondul de premii e de 2 000 euro pentru fiecare turneu Pe 18 martie este St. Partick’s Day, zi sarbatorita in fiecare an de casa online Unibet prin oferirea a cel putin o promotie. Acum ofera doua: p...
Misiunea lunii martie iti aduce bilete la turnee de poker La fiecare pas te asteapta o recompensa Deja a devenit o traditie ca in fiecare luna casa online Unibet sa lanseze o promotie la poker, numita “promotia lunii”, una care contine 5 pasi. Dupa fiecare ...
Castiga o parte din 300 000 euro jucand poker Sunt mize pentru orice buzunar Una dintre cele mai interesante promotii ale acestui inceput de primavara in ceea ce priveste casele online vine de la Unibet, aceata vizand pokerul, avand un fond de p...