Cei mai buni prieteni freeroll – Turneu de poker GRATUIT pe Unibet

Primavara a debutat in forta la Unibet, avem promotii pe toate fronturile: pariuri online, casino online, bingo online dar si poker online.

Ieri ne-am bucurat de 10 rotiri gratuite in cazinoul online Unibet, iar astazi avem parte de un turneu de poker online gratuit cu premii totale de 250 euro, dar asta nu e tot : primii 10 castiga sansa sa joace pentru marea finala unde sunt garantate premii totale de 2000 euro ( 1000 euro garantat pentru castigator)!

Detalii turneu

Nume: Cei mai buni prietenti

Data: 24.03.2016

Ora: 21:15

Premii: 250 euro + 10 tickete pentru calificarea in marea finala de 2000 euro

Intrare: GRATUIT – deschis tuturor jucatorilor din Romania

Localizarea turneului: Descarcati platforma de poker, selectati Turnee -> All scheduled tournaments-> Folositi functia de cautare dupa cuvantul “prieteni”. Detalii in imaginea de mai jos:

turneu poker online freeroll

IMPORTANT: primii 10 jucatori primesc intrare pentru turneul de calficare in Marea Finala unde se acorda premii totale de 2000 euro ( 1000 euro pentru locul 1 garantat). Daca ratati aceasta calificare va puteti inscrie direct pentru 10 euro si sa jucati Marea Finala!.

Vom revenii cu detaliile turneelor viitoare.

Mult noroc si bafta la mesele de joc Unibet!

Participarea este absolut GRATUITA, trebuie DOAR sa ai un cont UNIBET, daca nu ai unul dechide chiar ACUM si beneficiezi si de un bonus de 200 EURO fara depozit!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Castiga un bilet la turneul de 1 milion dolari Trebuie doar sa depui si sa te califici Anul 2018 incepe cu surprize mari la 888poker, in soft putand gasi o multime de turnee XL Blizzard, pentru acestea fiind alcatuita o sectiune speciala. Dintre ...
Rotirile iti aduc un pachet la Unibet Open Turneul este in februarie Cu siguranta cel mai cunoscut turneu organizat de o casa de pariuri licentiata in Romania este Unibet Open. Urmatorul turneu live de acest gen va avea loc in luna februarie ...
Obtine recompense in misiunea lunii ianuarie Castigi bilete la turnee de poker Unul dintre motivele pentru care casa online Unibet a devenit apreciata il reprezinta promotiile. Nu ne referim aici doar la cele sportive, ci si la jocuri de cazino...