Cea mai mare mana la poker iti aduce zilnic castiguri


Ai la dispozitie 6 ore pe zi pentru a reusi asta

Ca in mai fiecare luna, casa online Unibet scoate in evidenta si in luna aprilie camera de poker, oferind destule promotii. Cea mai tentanta dintre ele este cea conform careia poti castiga in stil mare in fiecare zi a lunii aprilie daca vei avea cea mai buna mana intr-un anumit interval orar.

Promotia se desfasoara la mesele cash NLHE si PLO (No Limit Hold’em si Pot Limit Omaha), mesele de Banzai si NL/PL 4 nefiind incluse. In fiecare zi ai 18 sanse de a reusi sa obtii premiul cel mare, promotia avand loc in intervalul 16:00-19:00 si 23:00-2:00 (orele Romaniei). La fiecare 20 minute din aceste intervale orare, jucatorul cu mana cea mai puternica de poker de la mesele cash mai sus mentionate va castiga un bilet care va valora insutit valoarea Big Blindului de la acea masa (BB*100). Spre exemplu, daca joci la o masa unde big blindul este de 4 euro, in cazul in care vei detine cea mai buna mana in intervalul de 20 minute vei primi un bilet de 400 euro pentru a juca la mesele cash.

UnibetAi destul ocazii in fiecare zi de a lua premiul

Joaca acum

Cea mai mare mana la poker iti aduce zilnic castiguri, putand urmari mana castigatoare curenta cu ajutorul unei pictograme din lobby-ul de poker.

Pictograma apare, de asemenea, la fiecare joc pe bani reali eligibil. Pentru a realiza cea mai buna mana eligibila trebuie sa te folosesti de cel putin o carte primita in mana la No Limit Hold’em si de minim doua carti la Pot Limit Omaha. Orice premiu castigat va fi creditat imediat ce s-a incheiat intervalul de 20 minute. Atentie, pentru ca mana sa se ia in considerare la promotie jucatorii nu trebuie sa ajunga la showdown. Daca doi jucatori au aceeasi cea mai buna mana (formata din 5 carti) intr-un interval de 20 minute, premiul il va castiga primul care a realizat asta.

Un big blind mai mare inseamna un premiu mai mare