Castiga o parte din cei 15 000 euro la poker

Castiga o parte din cei 15 000 euro la poker

Pe toata durata lunii iulie casa de pariuri Unibet va organiza un turneu, in clasament punctand doar cei care vor juca turnee sit&go.

Pentru a  aduna puncte trebuie sa completezi anumite provocari, constand in disputarea de turnee sit&go. Vei avea 4 sanse de a fi printre primii in clasament si de a castiga un premiu destul de frumos, fiindca la inceputul fiecarei perioade de 7 zile clasamentul va fi resetat. Prima saptamana are loc intre 1 si 8 iulie, a doua intre 9 si 15 iulie, a treia intre 16 si 22, iar a patra intre 23 si 30.

Vei colecta puncte indiferent daca joci intr-un sit&go la care participa doua sau cinci persoane. Punctele tale vor fi multiplicate in functie de provocarea pe care reusesti sa o termini. Astfel, vei acumula 1 punct daca mana ta va contine cartile 7 si 2 si  3 puncte daca in mana vei avea doi asi, aceste recompense fiind in mod nelimitat.

Vei primi 10 puncte in clasament, disponibile fiecare o singura data pe zi, daca vei elimina 3 jucatori la turnee sit&go (pot fi si diferite) sau daca vei juca minim un sit&go de doua locuri si unul de 5 locuri.

Sansa joaca un rol important la acest turneu

Cu siguranta toti am avut ghinionul de a pierde cu doi asi in mana. Unibet s-a gandit sa indulceasca, pe cat se poate, acest moment, oferind 30 puncte celor carora vor pierde intr-un sit&go cu doi asi in mana. Atentie, aceasta recompensa poate fi primita chiar si de  mai multe ori intr-o zi. Vei primi 50 puncte in fiecare saptamana daca iti vei crea o noua identitate, 75 puncte daca vei juca minim 3 turnee sit&go timp de 3 zile la rand si 150 puncte daca vei juca minim 3 turnee in toate cele 7 zile ale saptamanii.

Aproape sigur vei castiga o parte din cei 15 000 euro la poker daca vei avea norocul sa prinzi o chinta royala (flush straight).

Vei primi o recompensa de 300 puncte daca se va intampla asta, primind puncte de fiecare data cand vei prinde o chinta royala, indiferent daca ai mai prins sau nu in acea zi.

Castiga o parte din cei 15 000 euro la poker

Punctele vor fi multiplicate de la 0.5* X puncte, pentru un sit&go cu o miza de 1 euro, pana la 3* X puncte pentru un sit&go cu miza de 100 euro.  In fiecare dintre primele 3 saptamani premiile totale vor fi de 3 000 euro, primul clasat luand 500 euro, al doilea 400 euro, al treilea 300 euro si tot asa, in ultima acestea fiind de 6 000 euro, primul clasat luand 750 euro, al doilea 500 euro, al treilea 400 euro etc. .

In fiecare saptamana fiecare 100 jucatori vor fi premiati, avand sanse foarte mari de a castiga o parte din cei 15 000 euro la poker in cel putin o saptamana daca vei trata cu seriozitate aceste turnee. Aici abilitatea de a juca poker se puncteaza prea putin in clasament, contand mai mult norocul si dorinta de a juca. Clasamentul va fi updatat pe pagina promotiei.

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Castiga un bilet de poker la Unibet Open Bucuresti Vor fi 3 castigatori Cu ocazia implinirii a 20 de ani de cand se afla in mediul online, casa de pariuri Unibet organizeaza la finalul toamnei in Bucuresti o competitie atat de pariuri sportive, de ca...
Misiunea lunii octombrie Unibet Ai intreaga luna la dispozitie sa le termini Lunar casa online Unibet prezinta “Misiunea lunii” in ceea ce priveste pokerul, misiune care contine 5 etape, fiecare avand cate 3 cerinte. La fel se inta...
Castiga saptamanal bilete la poker Biletele se obtin foarte usor Daca esti client Unibet de o perioada buna de timp, cu siguranta esti la curent cu faptul ca aceasta casa de pariuri prezinta cateva promotii lunare pentru poker, premii...