Castiga o parte din 300 000 euro jucand poker


Sunt mize pentru orice buzunar

Una dintre cele mai interesante promotii ale acestui inceput de primavara in ceea ce priveste casele online vine de la Unibet, aceata vizand pokerul, avand un fond de premii de 300 000 euro. Competitia se imparte in 3 clasamente, in unul concurand cei ce prefera mize foarte mici, in altul cei ce vor juca pe mize mici, iar in al treilea cei care isi permit mize mari. In clasament conteaza doar turneele cu mese multiple Unibet Online Series.

Fiecare clasament va oferi premii totale de 25 000 euro, in toate premiindu-se primii 100 utilizatori cu punctajul cel mai mare, insa evident ca premiile sunt diferite. Astfel, primul clasat de la mizele foarte mici va primi 200 euro, primul clasat la mizele mici se va alege cu 500 euro, in vreme ce primul din categoria mizelor mari va incasa 700 euro. Un utilizator poate puncta intr-un singur clasament (nano, micro si high), existand insa un clasament general care aduna punctele avute de un utilizator in toate cele 3 tipuri de turnee. Aici se vor premia tot primii 100, primul clasat urmand sa obtina 1 500 euro, al doilea 1 200 euro, al treilea 1 000 euro si asa mai departe. Astfel, daca nu vei putea puncta decat intr-unul din cele 3 clasamente, in clasamentul general se vor aduna toate punctele obtinute de tine in turneele Unibet Online Series.

UnibetO clasare cat mai sus iti aduce un punctaj mai mare

Joaca acum

In afara faptului ca poti castiga o parte din 300 000 euro jucand poker, cel ce va termina primul in fiecare clasament isi va putea personaliza avatarul.

Toate clasamentele finale se vor afla pe 11 martie, pentru a acumula puncte trebuind sa termini in prima jumatate a unui turneu (spre exemplu, daca esti pe locul 130 din 300 utilizatori). Formula de calcul a punctajului este una destul de complicata, clasamentul putand fi consultat oricand in aplicatia de poker.

In  ultima zi a competitiei (11 martie), va avea loc un turneu cu premii totale de 100 000 euro, care ar putea rasturna intreg clasamentul. Toate premiile din cele 4 clasamente se vor acorda cash, nefiind necesar rulajul.

Turneul din ultima zi e cel mai important