Castiga bilete la turnee de poker cu misiunea lunii aprilie


Indeplineste toti pasii pentru a le obtine pe toate

Iubitorii pokerului cu siguranta sunt la curent cu promotia oferita de casa online Unibet in fiecare luna, in urma careia toti utilizatorii pot castiga puncte bonus si/sau bilete la turnee de poker completand unul, doi sau toti cei 5 pasi ai misiunii. Intreaga luna calendaristica dureaza o misiune, astfel ca nu este graba in a o completa. Misiunea consta in 5 pasi, care trebuie indepliniti in ordine, cele 3 cerinte ale fiecarui pas putandu-le completa in orice ordine doresti.

Unele cerinte pot parea dificile, altele putandu-se realiza pe parcursul mai multor zile, pe cand altele necesita o simpla formalitate. Pentru fiecare dintre cei 5 pasi completati vei primi un premiu. In aceasta luna la completarea primului pas vei primi 50 puncte bonus, puncte care pot fi preschimbate in bani de indata ce ai suficiente. Aici cea mai dificila cerinta este aceea de a atinge flopul (avand cartile in mana) de cel putin 10 ori la orice joc cash Omaha, pentru ca ziua urmatoare sa faci acelasi lucru la orice joc cash Hold’em.

La pasul al doilea vei primi un bilet la turneul “Misiunea de 1 000 euro”, pentru asta trebuind sa indeplinesti trei cerinte destul de facile, toate constand in jucarea unui turneu de un anumit tip si nimic mai mult. Dupa al treilea pas ti se va credita un bilet de 4 euro pentru a disputa un sit&go, nici aici nefiind vreo cerinta dificila.

UnibetAi la dispozitie intreaga luna

Joaca acum

Vei putea castiga bilete la turnee de poker cu misiunea lunii aprilie si in pasul al patrulea.

Mai exact, vorbim despre un bilet la turneul “Misiunea de 3 000 euro”, pentru a-l primi trebuind sa indeplinesti din nou 3 cerinte, cele mai dificile constand in castigarea a cel putin o mana prin showdown (dupa aratarea tuturor cartilor) timp de 3 zile la rand in orice joc cash Omaha, dar si in eliminarea a cel putin un jucator din orice turneu non-freerol Bounty (cu recompense).

Oarecum normal, ultimul din cei 5 pasi are cele mai dificile cerinte, niciuna nefiind usor de indeplinit. Recompensa consta intr-un bilet de 10 euro pentru jocurile cash Omaha, prima cerinta impartindu-se in 3 sub-cerinte, trebuind sa finalizezi un sit&go, in ziua urmatoare sa castigi 5 maini cand ai Big Blindul (mizezi automat) in orice joc cash, iar ziua urmatoare sa joci la un turneu cu mese multiple. A doua cerinta consta in dublarea numarului maxim permis de fise initiale la orice joc cash de No Limit Hold’em, iar a treia in castigarea a 5 maini atunci cand ai butonul de dealer in fata. In incheiere, sa spunem ca “Misiunea de 1 000 euro” va avea loc pe 1 mai, la 20:30, iar “Misiunea de 3 000 euro” la aceeasi data, o ora mai tarziu.

Completeaza toti pasii pentru posibilitatea unor castiguri mai mari