Ai opt turnee de poker cu premii totale de 100 000 euro

Ai opt turnee de poker cu premii totale de 100 000 euro

Vara aceasta pokerul este sarbatorit cum se cuvine la casa online Unibet, premiile fiind pe masura faimei avute de aceasta casa in Romania si nu numai.

De aceasta data, ne referim la nu mai putin de 8 turnee de poker, cate unul pe saptamana pana la sfarsitul verii, premiile totale fiind de 100 000 euro, in clasament punctand doar jocurile la mesele cash (Cash games). In sase dintre cele 8 saptamani, unde premiile totale vor fi de 10 000 euro, vor fi premiati 250 jucatori, primul clasat primind 1 000 euro, primii 30 clasati obtinand minim 100 euro. Asadar, daca te vei clasa intre primii 30 jucatori in cele 8 saptamani, ai obtine in total cel putin 800 euro, lucru care nu este la indemana oricui. In celelalte doua saptamani premiile vor fi de 20 000 euro, fiind premiati 500 jucatori, primii 3 luand 2 000 euro, 1 500 euro, respectiv 1 000 euro.

Ai opt turnee de poker cu premii totale de 100 000 euro, fiind greu de crezut ca nu vei obtine macar un premiu daca vei lua competitia in serios.

Acum, ca am dezvaluit premiile, sa spunem si cum se acumuleaza punctele. Pentru asta nu trebuie sa ai un joc stralucit, durata pe care o petreci la mesele de joc contand mai mult. Astfel, ti se va acorda un numar de puncte pentru fiecare ”misiune” pe care o vei indeplini.

Ai opt turnee de poker cu premii totale de 100 000 euro

Vor fi castigate unul, doua sau patru puncte pentru diferite actiuni pe care le vei face intr-o mana sau pentru cartile care iti vor pica. Daca, in schimb, vei pierde cu o pereche de asi in mana la showdown, vei primi 20 puncte la jocurile Omaha si 60 puncte la No Limit Hold’em. Cea mai mare recompensa o vei primi daca vei reusi o chinta royala (straight flush). Este vorba de 500 puncte la Omaha si 1 500 puncte la No Limit Hold’em. In functie de mizele la care vei juca, punctele se vor multiplica incepand cu 0.5 ori la 4 ori.

Vara asta ai putea castiga masiv jucand poker

Insa un numar mare de puncte poate fi obtinut si fara a te baza exclusiv pe noroc. Astfel, daca vei juca la cel putin doua mese simultan vei fi recompensat cu 50 puncte, acelasi numar de puncte putand fi obtinut si daca vei ajunge la 20 big blinduri in orice joc cash Banzai. Aceste puncte (100 cumulat) pot fi obtinute o singura data pe zi.

Daca vei juca minim 5 jocuri timp de 3 zile la rand in care sa vezi macar flopul (primele 3 carti) avand cartile in mana, vei primi 500 puncte, iar daca vei face asta timp de 7 zile la rand vei primi 1000 puncte. Cele doua recompense sunt disponibile o singura data pe saptamana. Sincer, nu avem idee daca cele 3, respectiv 7 zile, trebuie sa fie din cadrul unei competitii sau daca pot fi si din doua competitii diferite (de exemplu perioada 15-21 iulie si 22-28 iulie).

Ai opt turnee de poker cu premii totale de 100 000 euro

Platile vor fi facute in maxim 3 zile de la incheierea unei saptamani de turneu. Tote mesele cash sunt eligibile pentru a participa la aceasta promotie. La Unibet ai opt turnee de poker cu premii totale de 100 000 euro, putand sa dai marea lovitura in minim unul dintre ele.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Castiga un bilet de poker la Unibet Open Bucuresti Vor fi 3 castigatori Cu ocazia implinirii a 20 de ani de cand se afla in mediul online, casa de pariuri Unibet organizeaza la finalul toamnei in Bucuresti o competitie atat de pariuri sportive, de ca...
Misiunea lunii octombrie Unibet Ai intreaga luna la dispozitie sa le termini Lunar casa online Unibet prezinta “Misiunea lunii” in ceea ce priveste pokerul, misiune care contine 5 etape, fiecare avand cate 3 cerinte. La fel se inta...
Castiga saptamanal bilete la poker Biletele se obtin foarte usor Daca esti client Unibet de o perioada buna de timp, cu siguranta esti la curent cu faptul ca aceasta casa de pariuri prezinta cateva promotii lunare pentru poker, premii...