Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Poti intra intr-un turneu saptamanal de 10 000 euro daca vei face asta

Users Rating: Rate

Poti intra intr-un turneu saptamanal de 10 000 euro daca vei face asta

In vederea Campionatului Mondial de fotbal care va incepe peste o luna cu siguranta vom vedea multe promotii ale caselor online. Majoritatea, daca nu toate, vor viza pariurile sportive, casa online Unibet hotarand sa se axeze insa si pe poker.
Prezentarea ofertei
Turneu freeroll saptamanal 10 000 euro
Tragere la sorti 50 000 euro premii totale
Joaca Read Reviews

Promotia va dura pana pe 17 iunie, interval in care ai ocazia de a debloca fiecare echipa ce va participa la Campionatul Mondial. Cum faci asta? Indeplinind o anumita cerinta, pentru fiecare echipa deblocata la Unibet poker urmand a primi un bilet la un turneu freeroll de 200 euro, turneu ce se va desfasura zilnic. Mai mult, daca vei debloca toate cele 4 echipe ale unei grupe de la Campionatul Mondial ti se va credita un bilet la un freeroll in valoare de 10 000 euro, freeroll ce are loc saptamanal.

Echipele fiecarei grupe trebuie deblocate intr-un anumit interval. Astfel, intre 13 mai si 18 mai poti debloca echipele din grupa C, intre 19 mai si 24 mai pe cele din grupa D, in vreme ce echipele din grupa E pot fi deblocate intre 25 mai si 30 mai. Pentru a putea debloca echipele din grupa F trebuie sa astepti intervalul 31 mai-5 iunie, pe cele din grupa G le vei putea debloca in intervalul 6 iunie-11 iunie, pentru ca ehipele din grupa H sa le deblochezi intre 12 iunie si 17 iunie.

Turneele de 200 euro se vor desfasura zilnic la 20:25, in timp ce cele saptamanale vor avea loc pe 19 mai, 25 mai, 31 mai, 6 iunie, 12 iunie si 18 iunie, de fiecare data la ora 21:00. Orice tichet nefolosit pentru un turneu flip (de 200 euro) va expira in 6 zile de la creditare, iar pentru turneul freeroll de 10 000 euro in 7 zile.

In cazul in care vei debloca echipa care va castiga Campionatul Mondial vei participa la o tragere la sorti care va avea loc pe 19 iulie, extragere in urma careia vor fi premiati 235 norocosi utilizatori. Premiul cel mare consta intr-o vacanta de vis in Regatul Coralilor, la care se adauga 3 500 euro bani de avion, dar si bani de cheltuiala. Celor extrasi pe locurile 2-4 li se va credita un pachet Cash Game Festival, cei de pe locurile 5-7 primesc un pachet Unibet Open, cei aflati pe locurile 8-11 la extragere vor obtine un pachet Deep Stack Open, iar cei de pe locurile 12-16 un pachet UK Tour.

Cei ce vor fi extrasi pe pozitii mai joase vor primi tichete de poker la alegere. Astfel, cei de pe pozitiile 17-26 vor primi tichete de 400 euro, cei de pe locurile 27-46 tichete de 200 euro, urmatorii 55 tichete in valoare de 100 euro, restul capatand tichete de 75 euro, 50 euro, 25 euro si 10 euro.

Cum deblochez echipele?

  1. Daca nu ai cont la Unibet inregistreaza-te aici
  2. Indeplineste misiunea din softul de poker pentru fiecare echipa pe care vrei sa o deblochezi
  3. La fiecare echipa deblocata primesti un bilet la un turneu de 200 euro, iar daca vei debloca toate echipele dintr-o grupa intr-un anumit interval vei primi un bilet la un turneu in valoare de 10 000 euro
  4. Daca vei debloca echipa castigatoare a Campionatului Mondial vei participa la o tragere la sorti unde poti castiga o excursie, dar si multe alte premii
Joaca

Recenzii pentru Obtine bilete la poker cu echipele de la Campionatul Mondial

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more