Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Zverev vs Sonego ponturi pariuri și pronosticuri 02.03.2023

Duelul dintre Alexander Zverev și Lorenzo Sonego este unul ce contează pentru faza sferturilor de finală ale turneului de la Dubai, acesta fiind programat să se joace joi, în data de 2 martie, nu mai devreme de ora 13:00.
Zverev vs Sonego
March 02,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Zverev vs Sonego

Alexander Zverev este fară îndoială jucătorul mai bun, având de asemenea și un mare plus de experiență. E drept, nu este încă la 100%, însă pare este pe drumul cel bun, acesta fiind în creștere de formă, având de asemenea și un moral bun înainte de această confruntare. Așadar, ne așteptăm ca germanul facă o figură frumoasă și obțină victoria în această confruntare, de aceea vom merge pe mâna sa, într-o cotă de 1.40 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Zverev – Sonego

Peste 1,5 goluri - Cota 1.52⭐
Pariază acum

Zverev

  • Dacă ne raportăm la palmaresul acestuia, putem spune fară stăm pe gânduri este unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale. Este peste nivelul adversarului său, din multe puncte de vedere, motiv pentru care pornește ca favorit cert la casele de pariuri.
  • Germanul a suferit o accidentare serioasă în vara anului trecut, iar de atunci încearcă revină la cea mai bună formă a sa, procesul fiind unul destul de lent ce-i drept, având în vedere faptul nu a obținut cele mai bune rezultate în ultima perioadă.
  • De când a revenit în circuit, Alexander Zverev a legat două victorii consecutive doar o singură dată, chiar la Dubai. Acesta și-a început aventura la turneu cu cehul Jiri Lehecka, pe care l-a învins cu emoții, revenind de la 0-1, impunându-se apoi în manieră clară în fața australianului Christopher O’Connel, învingându-l în minimum de seturi.

Sonego

  • Nu este deloc un jucător rău, având calități, însă acesta este sub nivelul adversarului său, din punct de vedere al performantelor și, implicit, al experienței, motiv pentru care bookmakerii au luat decizia de a îl da ca outsider în această înfruntare.
  • Italianul și-a trecut în cont trei titluri de-a lungul carierei, ultimul venind în urmă cu o jumătate de an, la Moselle, după o finală cu Alexander Bublik. În turneele de mare șlem are realizări modeste, putând se laude doar cu două optimi de finală, la Roland Garros în 2020 și la Wimbledon în 2021.
  • Deși înainte de startul turneului venea după trei înfrângeri consecutive, Sonego face o figură frumoasă la Dubai. În primul tur a trecut lejer de elvețianul Huesler, câștigând în minimum de seturi, impunându-se apoi în aceeași manieră și în disputa cu Auger-Aliassime.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Zverev

Pariază pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul