Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Zverev vs Rublev ponturi pariuri și pronosticuri 03.03.2023

Duelul dintre Alexander Zverev și Andrey Rublev este unul extrem de interesant, acesta contând pentru prima semifinală a turneului de la Dubai, urmând să se joace vineri, în data de 3 martie, nu mai devreme de ora 15:00.
Zverev vs Rublev
March 03,2023
15:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Zverev vs Rublev

Alexander Zverev este în creștere de formă, dând semne revine la capacitate maximă, însă cu siguranță va mai avea mult de lucru. Este favorit în această înfruntare, însă va avea o misiune foarte grea, Rublev fiind un jucător ce poate pune mari probleme, așa ne așteptăm aibă un cuvânt de spus. Anticipăm un duel pe cinste, în care cei doi se vor lupta până la ultima picătură de transpirație pentru un loc în finală, de aceea vom miza pe variantapeste 21,5 game-uri„, într-o cotă de 1.45 oferită de Betano.

Ponturi Zverev – Rublev

Sub 21,5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Zverev

  • După cum menționam, pornește cu prima șansă la casele de pariuri, fiind ce-i drept un jucător mai valoros, care are de asemenea și performanțe mult mai mari în carieră, însă trebuie menționat faptul nu este la 100%, acesta fiind accidentat o jumătate de an, revenind în circuit la finalul lui 2022.
  • Neamțul, aflat în prezent pe locul al 16-lea al clasamentului ATP, caută al 20-lea titlu din carieră, ultimul său succes venind la Turneul Campionilor, în 2021, când îl învingea în finală pe Daniil Medvedev, bunul prieten al lui Andrey Rublev.
  • Alexander Zverev arată foarte bine la Dubai, nivelul sau crescând de la meci la meci. În primul tur l-a eliminat cu ceva emoții pe Jiri Lehecka, impunându-se cu 2-1, trecând apoi în manieră clară de Christopher O’Connell și Lorenzo Sonego, învingându-i pe ambii în minimum de seturi.

Rublev

  • Nu este deloc un jucător rău, ba din contră, acesta având resursele necesare pentru a pune probleme oricărui jucător. E drept, pornește ca outsider în această înfruntare, bookmakerii luând în considerare în special și diferența dintre performanțele obținute de cei doi jucători, Zverev fiind superior la acest capitol.
  • Rusul și-a trecut 12 titluri în vitrina personală, însă nu a triumfat niciodată într-un turneu important, câștigând doar turnee de 250 și 500 de puncte. Ultima dată s-a impus la Gijon, după o finală cu americanul Sebastian Korda, în care s-a impus lejer.
  • La fel ca adversarul său, Andrey Rublev nu a cedat decât un singur set în cele trei partide disputate la Dubai, cu Davidovich Fokina, învingându-i pe Filip Krajinovic și Botic Van De Zandschulp în minimum de seturi.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Zverev

Pariază pe Cota 1.45 la Betano!

Plasează pariul