Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Zverev vs O'Connell ponturi pariuri și pronosticuri 01.03.2023

Duelul dintre Alexander Zverev și Christopher O'Connell este unul ce contează pentru faza optimilor de finală ale turneului de la Dubai, acesta fiind programat să se joace miercuri, în data de 1 martie, nu mai devreme de ora 13:30.
Zverev vs O'Connell
March 01,2023
13:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Zverev vs O’Connell

Alexander Zverev este fară dubii jucătorul mai bun, de la care avem mari așteptări. E drept, nu este în cea mai bună formă, însă în această înfruntare va da piept cu un adversar mai mult decât accesibil, care nu spune multe în lumea tenisului, așa ne așteptam facă o figură frumoasă și se impună în manieră categorică. Așadar, recomandăm un pariu pe un succes în minimum de seturi al germanului, într-o cotă de 1.87 oferită de Betano.

Ponturi Zverev – O’Connell

Peste 19,5 game-uri - Cota 1.44⭐
Pariază acum

Zverev

  • Vorbim de unul dintre cei mai importanți jucători ai generației sale, care are în spate un palmares bogat, câștigând nu mai puțin de 19 trofee in carieră, având de asemenea performanțe importante și în turneele de Grand Slam, jucând o finală la US Open în 2020, trecandu-și în cont și trei semifinale, două la Roland Garros și una la Australian Open.
  • Germanul a stat departe de tenis o jumătate de an, acesta accidentându-se la open-ul francez de anul trecut, în semifinala cu Rafael Nadal. A revenit la finalul lui 2022, până acum având evoluții destul de modeste, semn nu este încă la 100%. A jucat la Australian Open, Rotterdam și Doha, la niciunul dintre aceste turnee nereușind treacă de al doilea meci.
  • La Dubai l-a avut ca adversar în primul tur pe Lehecka, jucător aflat în plină ascensiune, în fața căruia s-a impus cu 2-1, după ce a revenit de la 0-1.

O’Connell

  • Este un jucător modest, care, deși joacă în circuitul profesionist de un deceniu, acesta nu a reușit își treacă în cont niciun titlu. Așadar, este clar , cel puțin din punct de vedere al performanțelor, este mult sub nivelul adversarului său, motiv pentru care pornește ca outsider clar.
  • Cea mai bună performanță a australianului este calificarea în turul al treilea de la Australian Open, din urmă cu un an, când era eliminat de Maxime Cressy, după ce trecea de Hugo Gaston și Diego Schwartzman.
  • Christopher O’Connell a început din calificări la Dubai, trecând lejer de Al Allaf și Halys, învingându-i pe ambii cu 2-0. Tot în minimum de seturi a câștigat și primul joc de pe tabloul principal, învingându-l pe finlandezul Ruusuvuori.

Pariază pe Cota 1.87 la Betano!

Plasează pariul