Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Zverev vs Brouwer ponturi pariuri și pronosticuri 04.07.2023

Marți, în data de 4 iulie, nu mai devreme de ora 13:00, Alexander Zverev va da piept cu Gijs Brouwer, într-o partidă de pe tabloul principal de la Wimbledon, aceasta contând pentru primul tur, în care ne așteptăm ca germanul să strălucească.
Zverev vs Brouwer
July 04,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Zverev vs Brouwer

Alexander Zverev este aproape de cea mai bună formă a sa, în ultima perioadă având evoluții foarte bune, așa avem toate motivele sperăm la o prestație solidă și în această confruntare. totuși piept cu un adversar modest, motiv pentru care vom miza pe un succes în minimum de seturi al acestuia. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.75 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Zverev – Brouwer

Ambele marchează - Cota 1.78⭐
Pariază acum

Zverev

  • După cum era de așteptat, casele de pariuri îl dau ca favorit cert în această confruntare, fiind fără dubii un jucător mult mai bun, cu performanțe mult mai mari în carieră, astfel are de asemenea și mult mai multa experiență.
  • Germanul a suferit anul trecut o accidentare serioasă în semifinalele de la Roland Garros, astfel a ratat tot sezonul, revenind în circuit la finalul anului 2022. Au durat câteva luni până când și-a reintrat în ritm, iar în prezent pare capabil pună din nou mari probleme la orice turneu, chiar dacă nu este chiar la forma sa maximă.
  • Înainte de sezonul de iarbă, acesta reușea atingă semifinalele de la openul francez, pierzând cu Casper Ruud în minimum de seturi. A urmat apoi un parcurs bun la Halle, pe iarbă, unde a atins penultimul act, trecând de Thiem, Shapovalov și Jarry, pierzând în cele din urma cu Bublik.

Brouwer

  • Este un jucător modest, fără realizări notabile în carieră, acesta fiind mult sub nivelul adversarului său din orice punct de vedere, așa agențiile de pariuri au toate motivele îl dea ca outsider clar în această înfruntare.
  • Olandezul nu a câștigat niciun titlu în carieră, iar de asemenea, acesta are realizări modeste și în turneele de Grand Slam, fiind doar pentru a doua oară pe tablobul principal, făcându-și debutul anul trecut, la US Open, când atingea runda a doua. Spre deosebire de adversarul său.
  • Gijs Brouwer și-a început aventura la Wimbledon din calificări, unde s-a descurcat de minune, trecând pe rând de Pow, Rodionov și Virtanen, impunându-se de fiecare dată în minimum de seturi.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Zverev

Pariază pe Cota 1.75 la Betano!

Plasează pariul