Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Wawrinka vs Dimitrov ponturi pariuri și pronosticuri 12.05.2023

Stan Wawrinka și Grigor Dimitrov, doi "veterani" ai circuitului masculin, se vor întâlni vineri, în data de 12 mai, nu înainte de ora 12:00, într-o partidă din cadrul turneului de la Roma, aceasta contând pentru turul al doilea.
Wawrinka vs Dimitrov
May 12,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Wawrinka vs Dimitrov

Partida este una extrem de echilibrată, fiind deschisă oricărui rezultat, de aceea nu vom paria pe soliști. În cele 12 dueluri directe dintre cei doi, am asistat la șapte victorii ale elvețianului, în timp ce bulgarul s-a impus de cinci ori, ultima dată în urmă cu mai bine de trei ani, la Acapulco. Ne așteptăm cei doi ne ofere spectacol, fiind un meci predispus se încheie în set decisiv, astfel , pornind de la această idee, vom miza pe variantapeste 20,5 game-uri„, într-o cotă de 1.47 oferită de Betano.

Ponturi Wawrinka – Dimitrov

Ambele marchează - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Wawrinka

  • Poate fi considerat drept unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale, având în vedere faptul , într-o era dominată de trio-ul Federer-Nadal-Djokovic, acesta a reușit își treacă în palmares trei titluri de Grand Slam, triumfând la Australian Open în 2014, la Roland Garros în 2015 și la US Open în 2016.
  • Este însă departe de cel mai bun nivel al său, acesta având mari probleme cu accidentările în ultima perioadă. Totuși, a avut ambiția revină în circuit, având în continuare evoluții admirabile, intenționând reintre în top 50, în prezent ocupând locul 84.
  • Pe zgură, Stan Wawrinka nu a reușit lege două victorii la rând în acest an. A trecut de Griekspoor în primul tur de la Monte-Carlo, pierzând însă apoi cu Fritz. La Banja Luka a fost învins de Luca van Assche încă din primul meci, în timp ce la Madrid, după ce l-a eliminat pe Cressy, a pierdut cu Rublev în turul al doilea. La Roma a început foarte bine, impunându-se lejer în duelul cu bielorusul Ivashka, învingându-l în minimum de seturi.

Dimitrov

  • Ajuns la 31 de ani, se poate considera de asemenea un jucător din brigada veche, care a avut la rândul său performanțe notabile de-a lungul carierei, însă sub cele ale adversarului său. În acest meci este însă ușor favorit, fiind ce-i drept într-o formă fizică ceva mai bună.
  • Bulgarul are în palmares opt titluri, cel mai important venind în 2017, la Masters-ul de la Cincinnati, unde în finală îl învingea pe Kyrgios. Acesta are realizări notabile și în turneele de Grand Slam, jucând semifinale de trei ori în carieră, la Wimbledon în 2014, la Australian Open în 2017 și la US Open în 2019.
  • La fel ca adversarul său, Dimitrov nu a reușit lege două victorii pe zgură în acest an, trecând de fiecare dată de primul tur la Monte-Carlo, Barcelona și Madrid, fiind însă de fiecare dată eliminat în turul al doilea.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Wawrinka

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul