Watson - Fernandez. Canadianca are doar 16 ani

Miercuri noaptea, undeva in jur de ora 02:00, avem partida Watson - Fernandez, din turul secund de la Quebec. Lipsa de experienta a canadiencei in turneele WTA ar trebui sa se vada.

Watson a avut o cadere clara de forma, iar lucrurile nu mai arata deloc bine pentru britanica de 26 de ani. Se afla pe locul 107 si jocul ei nu mai convinge. In 2017 are o semifinala la Eastbourne (GBR), pe iarba, si cam atat.

In actualul sezon, a ajuns in penultimul act la Hobert, iar apoi multe rezultate foarte slabe. A facut o finala, insa la un ITF, in Canada, la Vancouver. Sa fie aceasta tara cu noroc pentru Watson? In runda inaugurala, a eliminat-o pe Niculescu, scor 7-5, 6-3.

Fernandez este o tanara cu destul de mult potential, in varsta de numai 16 ani, Stangace, se poate descurca excelent pe toate suprafetele.

Anul acesta a ajuns in semifinale la junioare la Roland Garros, rezultat excelent pentru o tenismena de varsta ei si aflata pe locul 588 WTA. In runda inaugurala, a invins o compatrioata, pe Dabrowski, scor 6-3, 7-5.

Chiar daca Leylah a trecut de o adversara mult mai experiementata, trebuie spus ca Dabrowski este mult mai concentrata pe dublu, iar tanara adolescent venea dupa inca un rezultat bun – sfert de finala la US Open. Watson insa a parut in forma contra lui Niculescu, iar diferenta de timp petrecut in turneu trebuie sa se dovedeasca importanta in stabilirea castigatoarei. Fernandez evolueaza acasa, dar nu stiu cat de mult control va avea asupra emotiile. Watson nu este o jucatoare pasiva si probabil nu-i va acorda timp sa-si aseze loviturile. Cred ca Heather poate sa faca inca o partida buna si sa invinga in minimum de seturi.

Pronosticuri Schalke 04 - Bayern Munchen