Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Victoria Azarenka vs Sloane Stephens ponturi și pronosticuri 09.08.2023

Miercuri noapte, de la ora 03:30, ora României, Victoria Azarenka și Sloane Stephens se vor duela în cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului WTA Montreal.
Victoria Azarenka – Sloane Stephens
August 09,2023
03:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Victoria Azarenka – Sloane Stephens

Jocul celor două sportive pe suprafață dură este unul peste medie și cel mai probabil va fi destul de greu pentru ca una dintre ele să se impună fără ca cealaltă să aibă un cuvânt de spus. Peste 20,5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Victoria Azarenka – Sloane Stephens

Sub 2,5 goluri - Cota 2.40⭐
Pariază acum

Victoria Azarenka

  • Jucătoarea din Belarus este fost număr 1 mondial și deși acum se află pe locul 19, se întâmplă după o perioadă în care a stat departe de tenis.
  • Victoria Azarenka a obținut deja un prim duel la WTA Montreal 2023. Jucătoarea a trecut în minimum de seturi de poloneza Linette.
  • Duelul din cadrul primului tur a durat doar o oră și 37 de minute. 6-3, 6-0 a fost scorul acelei partide în care a avut statut de favorită.

Sloane Stephens

  • Americanca Sloane Stephens a început și ea în turul inaugural al turneului WTA de la Montreal și a făcut-o în aceeași manieră ca al adversarei de miercuri.
  • De partea cealaltă a fileului a stat Anhelina Kalinina (28 WTA) de care a trecut într-o oră și 53 de minute. 6-4, 7-6 (2) a fost scorul unui meci care a fost doar într-o singură direcție.
  • În același timp va fi al treilea episod Azarenka – Stephens din 2023. Precedentele două meciuri au fost câștigate de Azarenka, dar s-a jucat pe zgură.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis din America de Nord!

Plasează pariul