Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Victoria Azarenka vs Ashlyn Krueger ponturi pariuri și pronosticuri 14.06.2023

Miercuri, în data de 14 iunie, nu mai devreme de ora 12:00, "veterana" Victoria Azarenka va da piept cu tânăra Ashlyn Krueger, într-o partidă din cadrul turneului de la S-Hertoghenbosch, ce contează pentru faza optimilor de finală.
Victoria Azarenka vs Ashlyn Krueger
June 14,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Victoria Azarenka vs Ashlyn Krueger

Victoria Azarenka este fără îndoială o jucătoare mai valoroasă, mai titrată și, implicit, mai experimentată. E drept, este departe de nivelul din urmă cu câțiva ani, însă are pretenții în continuare, așa ne așteptăm facă o figură frumoasă în această confruntare. Așadar, vom miza pe un succes în minimum de seturi al bielorusei, într-o cotă de 1.55 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Victoria Azarenka – Ashlyn Krueger

Ambele marchează - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Victoria Azarenka

  • Este o jucătoare care și-a pus serios amprenta pe istoria tenisului feminin, având în vedere faptul și-a trecut în cont performanțe notabile, aceasta adunând nu mai puțin de 36 de milioane de dolari din premii, fiind a șasea în clasamentul all-time.
  • Jucătoarea din Belarus, care la un moment dat a atins primul loc în ierarhia WTA, se găsește în prezent pe treapta a 19-a a clasamentului mondial. Aceasta are nu mai puțin de 21 de titluri în palmares, cele mai importante venind la Australian Open, în 2012 și 2013. A mai jucat și trei finale de US Open, dar și alte trei semifinale, una la Roland Garros și două la Wimbledon.
  • Azarenka a început foarte bine la actuala ediție a turneului de la S-Hertoghenbosch, în primul joc dând piept cu Natalija Stevanovic, în fața căreia s-a impus în minimum de seturi, astfel are un moral foarte bun înainte de acest duel.

Ashlyn Krueger

  • Este o jucătoare foarte tânără, ce nu se poate compara cu adversara sa, cel puțin din punct de vedere al performanțelor, fiind astfel depășită clar și la capitolul experiență, așa nu este de mirare faptul pornește ca outsideră în această confruntare.
  • Jucătoarea din America se găsește în acest moment pe locul 152 în clasamentul WTA. Aceasta nu a reușit câștige decât un singur titlu în carieră, însă într-un turneu ITF. Nici în turnele de Grand Slam nu are realizări notabile, atingând tabloul principal doar de două ori în carieră, de fiecare dată la US Open, în 2021 și 2022, fiind eliminată în ambele rânduri din primul tur.
  • La fel ca adversara sa, Ashlyn Krueger a început cu un succes categoric la turneul de la Nottingham, în primul tur întâlnind-o pe Rebecca Peterson, pe care a învins-o în minimum de seturi, într-un meci în care a cedat doar trei game-uri.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Victoria Azarenka

Pariază pe Cota 1.55 la Betano!

Plasează pariul