Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Veronika Kudermetova vs Qinwen Zheng ponturi și pronosticuri 16.05.2023

Nu înaintea orei 12:00, rusoaica Veronika Kudermetova și chinezoaica Qinwen Zheng se vor duela în sferturile de finală ale turneului WTA de la Roma. Cine câștigă acest joc întâlnește învingătoarea meciului Haddad Maia - Kalinina.
Veronika Kudermetova vs Qinwen Zheng
May 16,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Veronika Kudermetova vs Qinwen Zheng

Abordarea celor trei meciuri jucate de ele la Roma a fost una curajoasă și au reușit datorită unui joc complet să nu aibă mari emoții. Dacă vor propune același joc o să vedem peste 19.5 game-uri. Recomandarea mea are cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Veronika Kudermetova – Qinwen Zheng

peste 19.5 game-uri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Veronika Kudermetova

  • Favorită numărul 11 conform tabloului, Veronika a reușit să fie la înălțime în disputa cu cele trei jucătoare întâlnite la WTA Roma.
  • În primul tur a trecut cu 7-5, 7-2 de Parrizas-Diaz (80 WTA), urmând problematic joc cu Anastasia Potapova pe care l-a câștigat cu 7-5, 3-6, 6-1.
  • În turul anterior a început bine cu locul 38 în lume. Bouzkova a fost o prezență timidă și drept urmare Kudermetova s-a impus cu 6-2, 6-2 în doar 80 de minute de la primul schimb.

Qinwen Zheng

  • Pentru tânăra sportivă din Rusia este clar un turneu foarte bun. Qinwen a ajuns în sferturi la cei 20 de ani ai săi și totul datorită a trei victorii interesante.
  • În primele două jocuri nu a întâmpinat probleme și a reușit să treacă în minimum de seturi de Alize Cornet și Anna Bondar.
  • Cel mai dificil duel l-a avut în turul anterior. Wang a fost de cealaltă parte a fileului și Zheng i-a deslușit repede jocul. La finalul a două ore și jumătate scorul a fost 6-4, 3-6, 6-1 pentru Qinwen.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul feminin!

Plasează pariul