Verdasco - Dimitrov. Nu ar mira pe nimeni sa vedem 5 seturi

Vineri, de la ora 12:00, avem partida Verdasco - Dimitrov, din turul III de la Roland Garros. Intotdeauna acesta duel a fost ehilibrat, asa ca vom miza si de aceasta data pe acest asepct.
fernando verdasco Dimitrov

Verdasco este un spaniol ce a ajuns la 34 de ani, pozitionat in acest moment pe locul 35 in clasamentul baietilor. Are sapte titluri in cariera, ultimul fiind castigat la Bucuresti, in 2016.

A inceput destul de slab sezonul 2018. Pana la Rio, nu reusise sa lege doua victorii, insa acolo a izbutit sa ajunga in finala. Pana la French Open, mai castigase doar alte doua meciuri pe zgura, dupa Rio. Aici, i-a invins pe Nishioka (JPN), scor 6-7, 6-4, 6-3, 6-7, 7-5, si pe Andreozzi (ARG), scor 6-3, 6-2, 6-2.

Dimitrov se afla momentan pe locul 5 ATP, dupa niste rezultate impresionante in 2017, cand a luat trofee la Brisbane, Sofia, Cincy si a castigat Turneul Campionilor.

A inceput anul cu semifinale la Brisbane, iar apoi a facut „sferturi ” la Melbourne. A pierdut clar finala de la Rotterdam, in fata lui Rotterdam, pentru ca pe urma sa nu faca mare lucru la urmatoarele turnee. Si-a revenit la Monte Carlo, facand semifinale, dar la Madrid si Roma a plecat acasa dupa primul meci. In runda inaugurala, l-a batut pe Safwat (EGY), scor 6-1, 6-4, 7-6, dar era s-o comita in turul anterior, cu Donaldson (SUA), scor 6-7, 6-4, 4-6, 6-4, 10-8.

Grigor era sa faca o surrpiza neplacuta, dar a parut destul de calm in momentele cheie. Totusi, in aceste clipe se arata valoarea unui adevarat campion, iar bulgarul este un jucator de top. Dupa thrriler-ul din prima runda, Fernando a avut un tur ceva mai linistit si a stat destul de putin pe teren. Surprinzator poate, spaniolul are 3-2 in raportul intalnirilor directe, dar meciurile astea au avut mereu ceva special. In principiu, au fost echilibrate, patru dintre ele avand nevoie de set decisiv. De ce sa nu mergem pe aceeasi premisa si sa pariem pe minimum patru seturi aici?

Pronosticuri Minella - Hsieh