Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Venus Williams vs Camila Giorgi ponturi pariuri și pronosticuri 19.06.2023

Luni, în data de 19 iunie, nu înainte de ora 17:30, va avea loc duelul dintre Venus Williams și Camila Giorgi, acesta contând pentru faza șaisprezecimilor de finală din cadrul turneului de tenis de la Birmingham.
Venus Williams vs Camila Giorgi
June 19,2023
17:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Venus Williams vs Camila Giorgi

Camila Giorgi este favorită clară în această confruntare, ceea ce era de așteptat, însă nu vom merge pe mâna sa. Nu spunem nu se poate impune, însă ne așteptăm ca Venus Williams aibă un cuvânt de spus, având resursele necesare pentru a obține minim șase game-uri. Așadar, mizăm pe variantapeste 17,5 game-uri„, într-o cotă de 1.42 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Venus Williams – Camila Giorgi

Ambele marchează - Cota 1.82⭐
Pariază acum

Venus Williams

  • Este una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului feminin, însă care nu mai impresionează de ani buni. Ajunsă la 43 de ani, aceasta joacă strict de placere, nemaiavând pretențiile de altă dată. Așadar, nu este de mirare faptul pornește ca outsideră în această dispută, urmând totuși înfrunte o adversară aflată într-o formă fizică mult mai bună.
  • Americanca are în palmares nu mai puțin de 49 de titluri, șapte dintre acestea venind în turnee de Grand Slam. Ultima dată, aceasta a triumfat la turneul din Taiwan, în 2106, iar ultima finală disputată a venit la Turneul Campioanelor, în 2017, pierzând cu Wozniacki.
  • După o pauză de o jumătate de an, Venus Williams a revenit în circuit. Aceasta a luat parte la turneul de la S-Hertoghenbosch, pierzând însă în primul tur cu tânăra Celine Naef, fiind învinsă, deși a câștigat primul set.

Camila Giorgi

  • Din punct de vedere al palmaresului, este mult sub nivelul adversarei sale, însă este cu siguranță într-o formă mult mai bună, fiind ce-i drept și mult mai tânără, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorită certă la casele de pariuri.
  • Italianca a cucerit doar patru titluri de-a lungul carierei, ultimul venind chiar în acest an, în Mexic, la openul de la Merida, învingând-o în finală pe Rebecca Peterson. În turneele de Grand Șlam are realizări decente, cea mai bună performanță a sa fiind calificarea în sferturile de la Wimbledon, în 2018.
  • Spre deosebire de adversara sa, Camila Giorgi a început cu victorie pe iarbă, în primul joc învingând-o pe Madison Brengle în minimum de seturi la turneul de la Nottingham. A urmat apoi o înfrângere cu 2-1 în disputa cu Elizabeth Mandlik.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Venus Williams

Pariază pe Cota 1.42 la Betano!

Plasează pariul