Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Varvara Gracheva vs Daria Kasatkina ponturi și pronosticuri 13.03.2023

Nu înaintea orei 20:00, ora României, Varvara Gracheva și Daria Kasatkina vor juca în turul III din cadrul Indian Wells. Cine câștiga va evolua în compania învingătoarei duelului Rybakina - Badosa.
Varvara Gracheva vs Daria Kasatkina
March 13,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Varvara Gracheva vs Daria Kasatkina

Replica bună oferită de tânăra Varvara îi oferă acesteia încrederea că poate să câștige al doilea meci direct din 2023 în disputa cu Kasatkina. Chiar și așa, indiferent de cine iese învingătoare, am să mizez pe un joc care va avea peste 19.5 game-uri, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Varvara Gracheva – Daria Kasatkina

Victorie Dinamo București - Cota 2.15⭐
Pariază acum

Varvara Gracheva

  • Ajunsă la 22 de ani, rusoaica Varvara Gracheva a reușit să ajungă până în turul al treilea după ce și-a depășit condiția de jucătoare venită din calificări.
  • Aflată acum pe locul 66 în lume, până în acest punct a trecut fără să piardă set de două jucătoare relativ modeste și ele: Ysaline Bonaventure și Petra Martic.
  • Împotriva belgiencei a avut nevoie de o oră și nouă minute, iar scorul meciului a fost 6-2, 6-2. În duelul cu Petra Martic a stat în teren o oră și un sfert, iar la final tabela a indicat 6-3, 6-2.

Daria Kasatkina

  • Și ea provenită tot din Rusia, Daria stă de ceva timp în top 10 WTA, iar spre deosebire de adversara ei, a intrat direct din cel de-al doilea tur.
  • Drept urmare, Kasatkina s-a prezentat ca o sportivă de top în fața Tatjnaei Maria (Germania) cea pe care a reușit să o învingă cu scorul de 6-2, 6-1.
  • De-a lungul timpului a evoluat contra Grachevei și a reușit să câștige doar unul dintre meciuri. În luna ianuarie, Varvara a câștigat în cadrul Australian Open, 6-1, 6-1.

 

Pariază la Superbet pe meciurile de la Indian Wells!

Plasează pariul