Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Van De Zandschulp vs Rublev ponturi pariuri și pronosticuri 02.03.2023

Joi, în data de 2 martie, nu mai devreme de ora 14:30, se va juca partida dintre Botic Van De Zandschulp și Andrey Rublev, aceasta contând pentru faza sferturilor de finală ale turneului de la Dubai.
Van De Zandschulp vs Rublev
March 02,2023
14:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Van De Zandschulp vs Rublev

Andrey Rublev este un jucător mai bun, din mai multe puncte de vedere, iar în mod normal ar trebui obțină victoria în această confruntare. Nu vom merge însă pe mâna sa, deoarece olandezul este capabil pună probleme, acesta câștigând cele două dueluri directe cu rusul. Anticipăm o confruntare pe cinste, care nu este exclus se încheie în set decisiv, de aceea vom miza pe variantapeste 20,5 game-uri„, într-o cotă de 1.52 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Van De Zandschulp – Rublev

Peste 19,5 game-uri - Cota 1.44⭐
Pariază acum

Van De Zandschulp

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce era de așteptat, urmând înfrunte unul dintre cei mai importanți jucători ai circuitului ATP.
  • Olandezul nu se poate lăuda cu realizări importante în carieră, având în vedere faptul nu a câștigat niciun titlu până acum, acesta jucând o singură finală, la Munchen, în urmă cu aproximativ un an. Cea mai mare performanță a sa este calificarea în sferturile de finală de la US Open, din 2021.
  • Botic Van De Zandschulp a început în forță la turneul de la Dubai, în primul tur trecând lejer de Karen Khachanov, impunându-se în minimum de seturi. A urmat apoi duelul din optimi cu suedezul Mikael Ymer, câștigând cu 2-1, după ce a fost nevoit revină de la 0-1.

Rublev

  • Chiar dacă a clacat în cele două înfruntări directe cu adversarul său, casele de pariuri îl dau ca favorit în această confruntare, ceea ce era de așteptat, din 2021, de la ultima încleștare, acesta evoluând mult, devenind unul dintre jucătorii de top din circuitul ATP.
  • Rusul, aflat în prezent pe poziția a șasea a ierarhiei ATP, are nu mai puțin de 12 titluri în palmares, iar de asemenea, se poate lăuda cu realizări importante și la nivel de turnee de Grand Slam, jucând nu mai puțin de șapte sferturi de finală.
  • În primul tur de la Dubai, Andrey Rublev nu a avut emoții cu Filip Krajinovic, impunându-se în minimum de seturi. A dat apoi piept cu ibericul Davidovich Fokina, în fața căruia s-a impus în set decisiv, într-un meci în care a salvat nu mai puțin de cinci mingi de meci.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Rublev

Pariază pe Cota 1.52 la Betano!

Plasează pariul