Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Tsitsipas vs Musetti ponturi pariuri și pronosticuri 16.05.2023

Confruntarea dintre Stefanos Tsitsipas și Lorenzo Musetti este una programată să se joace joi seara, nu înainte de ora 21:30, aceasta contând pentru faza optimilor de finală din cadrul turneului de la Roma.
Tsitsipas vs Musetti
May 16,2023
21:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Tsitsipas vs Musetti

Stefanos Tsitsipas este fără îndoială un jucător mai bun, acesta având performanțe mai mari în carieră și, implicit, și experiență mult mai multă, așa avem pretenții de la acesta. E drept, nu avea o misiune facilă, Musetti fiind capabil pună mari probleme, mai ales joacă în fața unui public care va fi de partea sa. Totuși, mizăm pe faptul grecul își confirma statutul de favorit și va obține victoria, așa pariem în consecință, într-o cotă de 1.40 oferită de Betano.

Ponturi Tsitsipas – Musetti

Peste 1,5 goluri - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Tsitsipas

  • Este, după cum menționam, un jucător mult mai bun, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorit cert în această confruntare, bookmakerii având toate motivele ia această decizie, mai ales joacă pe zgură, suprafață pe care se descurcă bine în acest an.
  • Grecul, aflat în acest moment pe treapta a cincea a clasamentului ATP, are nouă titluri în palmares, cele mai importante venind chiar pe zgură, la Monte-Carlo, unde s-a impus în 2021 și 2022. De asemenea, se poate lăuda și cu două finale de Grand Slam, la Roland Garros în 2021, dar și la Australian Open în acest an.
  • După ce a facut finală la Barcelona și sferturi la Madrid, Stefanos Tsitsipas a început foarte bine la Roma, unde nu a pierdut niciun set până acum. L-a eliminat mai întâi pe portughezul Borges, trecând apoi de Lorenzo Sonego.

Musetti

  • Este unul dintre cei mai talentați jucători din noua generație, care are resursele necesare pentru a produce performanțe notabile în anii ce vor urma. Totuși, este sub nivelul adversarului său, din mai multe puncte de vedere, așa , după cum era de așteptat, pornește ca outsider la casele de pariuri.
  • Italianul în vârstă de 21 de ani, se situează în prezent pe locul 19 în ierarhia ATP. Acesta are în palmares doar două finale, câștigându-le pe ambele, triumfând la Hamburg în iulie 2022, impunându-se apoi la Napoli, în octombrie 2022. Cea mai mare realizare a sa într-un turneu de Grand Slam a venit chiar pe zgură, la Roland Garros, în 2021, când atingea optimile.
  • În primul tur de la Roma, Lorenzo Musetti a dat piept cu compatriotul său, Matteo Arnaldi, în fața căruia s-a impus în minimum de seturi. L-a eliminat apoi pe Frances Tiafoe, câștigând cu 2-1, după ce a revenit de la 0-1.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Musetti

Pariază pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul