Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Tsitsipas vs Coric ponturi pariuri și pronosticuri 18.05.2023

Joi, în data de 18 mai, nu înainte de ora 14:00, se va juca partida dintre Stefanos Tsitsipas și Borna Coric, aceasta contând pentru sferturile de finală din cadrul turneului de tenis de la Roma, în care ne așteptăm ca grecul să facă o figură frumoasă.
Tsitsipas vs Coric
May 18,2023
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Tsitsipas vs Coric

Dacă ținem cont de valoarea celor doi jucători, de experiența, de palmaresul, dar și de forma lor, putem spune fără stăm pe gânduri Tsitsipas este superior. Așadar, ne așteptăm ca acesta strălucească, mai ales joacă pe zgură, suprafață pe care se descurcă foarte bine. Pornim de la premisa grecul va domina partida în manieră clară, de aceea mizăm pe un succes al acestuia în minimum de seturi, într-o cotă de 1.78 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Tsitsipas – Coric

Ambele marchează - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Tsitsipas

  • Din punct de vedere al performantelor și, implict, al experienței, este mult peste nivelul adversarului său, motiv pentru care pornește ca favorit cert în această confruntare, mai ales joacă pe zgură, suprafață pe care are realizări notabile în carieră.
  • Grecul, aflat în prezent pe locul al cincilea în ierarhia ATP, a cucerit nouă titluri de-a lungul carierei, cel mai important venind la Turneul Campionilor, în 2019. De asemenea, se poate lăuda și cu două finale de Grand Slam, la Roland Garros în 2021, dar și la Australian Open în acest an.
  • Stefanos Tsitsipas arată foarte bine la Roma, având evoluții solide până acum. Acesta a trecut pe rând de Nuno Borges, Lorenzo Sonego și Lorenzo Musetti, cu fiecare impunându-se în minimum de seturi, astfel are un moral foarte bun înainte de această confruntare.

Coric

  • Nu este deloc un jucător rău, ba din contră, însă este totuși sub nivelul adversarului său, din mai multe puncte de vedere, așa , după cum era de așteptat, agențiile de pariuri îl dau ca outsider în această confruntare.
  • Croatul are în palmares doar trei titluri, cel mai important venind anul trecut, la Cincinnati, unde în finală îl învingea chiar pe Stefanos Tsitsipas, devenind astfel cel mai slab clasat campion de Masters, având în vedere faptul la startul turneului ocupa doar locul 152 în ierarhia ATP.
  • Borna Coric a avut mari emoții în primul meci de la Roma, învingându-l pe Monteiro cu 2-1, pierzând primul set, câștigându-le apoi următoarele două în tie-break. În cel de-al doilea joc s-a impus în minimum de seturi în disputa cu Carballes Baena, pentru ca în optimi îl elimine pe Fabian Marozsan, câștigând cu 2-1, după ce a revenit din nou de la 0-1.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Tsitsipas

Pariază pe Cota 1.78 la Betano!

Plasează pariul