Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Tsitsipas vs Borges ponturi pariuri și pronosticuri 13.05.2023

Sâmbătă, în data de 13 mai, nu mai devreme de ora 15:00, Stefanos Tsitsipas, favoritul cu numărul 5 al turneului de la Roma, va da piept cu portughezul Nuno Borges, într-o partidă ce contează pentru runda a doua.
Tsitsipas vs Borges
May 13,2023
15:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Tsitsipas vs Borges

Grecul nu are parte de cel mai bun an, e drept, însă este totuși net superior adversarului său, așa avem pretenții de la acesta. Zgura este o suprafață pe care se descurcă mai mult decât decent, așa ne așteptăm aibă o evoluție solidă în această confruntare și se impună în manieră clară. Așadar, vom miza pe varianta „sub 22,5 game-uri„, într-o cotă de 1.42 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Tsitsipas – Borges

1X - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Tsitsipas

  • Este unul dintre cei mai important jucători din circuitul ATP, care are în palmares performanțe notabile, mult peste cele ale adversarului său, astfel bookmakerii au toate motivele îl dea ca favorit clar în această confruntare.
  • Grecul, aflat în prezent pe poziția a cincea în clasamentul mondial, a cucerit nouă titluri până acum, două dintre ele în turnee Masters, triumfând la Monte-Carlo de două ori. De asemenea, se poate mândri și cu două finale de Grand Slam, la Roland Garros în 2021, dar și la Australian Open în acest an.
  • Înainte de a-și începe aventura la Roma, Stefanos Tsitsipas a luat parte la turneul de la Madrid. Acesta a trecut pe rând de Thiem, Baez și Zapata Miralles, oprindu-se în cele din urmă în faza sferturilor, pierzând cu 2-1 în duelul cu Struff, cel care avea joace finala.

Borges

  • Este un jucător modest, care nu se poate compara cu adversarul său, fiind depășit la toate capitolele, astfel , după cum era de așteptat, pornește cu șansa a doua în această confruntare, urmând ce-i drept aibă o misiune extrem de grea.
  • Portughezul nu a cucerit niciun titlu de-a lungul carierei, ba mai mult, acesta nu a reușit joace nici macar vreo finală până acum. De asemenea, are realizări slabe și în turneele de Grand Slam, având în vedere faptul nu a depășit decât o singură dată primul tur, la US Open, în 2022.
  • După trei înfrângeri consecutive, cu Alcaraz la Barcelona, cu Giron la Madrid și cu Mayot la Challenger-ul de la Aix en Provence, Nuno Borges a obținut un succes. În ultimul joc, acesta l-a înfruntat pe Dusan Lajovic, în primul tur al turneului de la Roma, impunându-se în minimum de seturi.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Tsitsipas

Pariază pe Cota 1.42 la Betano!

Plasează pariul