Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Thiem vs Tsitsipas ponturi pariuri și pronosticuri 04.07.2023

Confruntarea dintre Dominic Thiem și Stefanos Tsitsipas este una dintre cele mai interesante din cadrul primului tur de la Wimbledon, aceasta fiind programată să se joace marți, în data de 4 iulie, nu mai devreme de ora 13:00.
Thiem vs Tsitsipas
July 04,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Thiem vs Tsitsipas

Dominic Thiem nu mai este de o bună perioadă printre jucătorii de top, spre deosebire de adversarul său, care se menține în vârful ierarhiei ATP de mult timp. Fără dubii, grecul este la un nivel mai bun, iar în mod normal ar trebui obțină victoria, însă ne așteptăm ca austriacul aibă și el un cuvânt de spus. Anticipăm un duel disputat, în care game-urile vor veni în număr mare, așa pariem în consecință, la o cotă de 1.47 oferită de agenția de pariruri online Betano.

Ponturi Thiem – Tsitsipas

Sub 2,5 goluri - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Thiem

  • Era la un moment dat printre cei mai buni jucători din circuit, având la fiecare turneu pretenții uriașe. Acesta a suferit însă accidentări serioase în ultimii ani, astfel nu a mai putut menține același nivel de joc, motiv pentru care a și picat în clasamentul ATP, în prezent ocupând locul 91.
  • Austriacul a câștigat nu mai puțin de 17 titluri de-a lungul carierei, cel mai important venind în 2020, la US Open, când câștiga primul său titlu de Grand Slam, acesta jucând de asemenea și alte trei finale înainte, două la Roland Garros și una la Australian Open.
  • Dominic Thiem este într-o formă foarte slabă, având în vedere faptul nu a câștigat decât un singur meci din ultimele șase disputate. Acesta a jucat o singură partidă pe iarbă în acest an, la Halle, pierzând cu Alexander Zverev în primul tur, fiind învins în minimum de seturi.

Tsitsipas

  • Are performanțe mai slabe decât adversarul său, e drept, însă este cu siguranță într-o formă fizică mult mai bună, acesta având prestații mult mai bune în ultimii ani, motiv pentru care s-a și menținut în partea superioară a clasamentului ATP.
  • Grecul a cucerit nouă titluri de-a lungul anilor, cele mai importante venind la Monte-Carlo. Se poate mândri și cu două finale de Grand Slam, pe prima jucând-o pe zgura de la Roland Garros, în 2021, iar pe cea de-a doua jucând-o la începutul acestui an, la Australian Open.
  • Stefanos Tsitsipas nu impresionează deloc pe iarbă în acest an, având în vedere faptul nu a câștigat decât două dintre cele șase partide disputate pe această suprafață, așa rămâne de văzut cum se va descurca la acest turneu.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Thiem

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul