Tenis Dragonu' - Analize si pronostic - 10.03.2014


Salut. Sunt nou aici insa sper sa ma adaptez repede si mai ales sper ca prin pronosticurile mele sa castigam cat mai multi bani. Am urmarit cum posta cine se ocupa inainte de tenis, eu o sa o fac intr-o maniera caracteristica. O sa fiu cat mai scurt si la subiect. Hai sa castigam chiar din prima zi, cotele sunt luate de la William Hill.

Incepe cu meciul dintre Fognini si Monfils.

ogn

As putea incepe povestile plictisitoare cu cine e mai sus in clasament, ca amandoi sunt 2 jucatori de top, n-o s-o fac, pentru ca deja e evident pentru cine urmareste lumea tenisului ca ambii sunt buni. Cei 2 s-au mai intalnit de 4 ori, doar ultimele 2 intalniri sunt relevante. In 2013, cei 2 si-au impartit victoriile : la Nice s-a impus Monfils, 2-0, in timp ce la Umag, Fognini a avut emotii dupa un 6-0 in primul set. In 2014, Fognini are 4-2 pe hard in timp ce Monfils are 7-2. Recunosc, imi place mul;t Monfils, insa nu ai cum sa-i dai 1,40 contra ” piratului ” italian. E drept, italianul are un stil foarte ciudat de joc. Cred ca tot jocul se va decide pe returul lui Fognini. Una din armele principale ale francezului este clar serviciul. Fognini este un jucator de zgura excelent dar care s-a impus si pe hard. Daca reuseste sa ii returneze in teren un numar mare de mingi francezului, situatia se complica mult pentru Gael. Monfils este jucatorul mai exploziv, Fognini jucatorul mai tehnic. Mizez pe jucatorul mai tehnic in aceasta intalnire, pentru o mai mare siguranta vom miza ca italianul va lua minim un set in aceasta intalnire.

Pronostic : Fognini minim un set @ 1.67

Al 2-lea meci care mi-a trezit interesul e cel dintre Raonic si Falla.

alejandro_falla_tenista_colombiano_0

Este vorba aia care zice ” am ramas prost cand am vazut ca..bla bla „. Eh, cam asa am ramas eu cand am vazut meciul dintre Janowitcz si Falla. In viata vietii mele nu am putut crede ca Janowicz poate fi intors de la 3-0 in decisiv avand in vedere serviciul pe care il poseda. Insa, la cum a jucat, Falla a meritat clar victoria. Surprinzator pentru mine, columbianul se descurca destul de bine in 2014 pe hard, are 12-4, Milos are 3-1. Spun surprinzator pentru ca el e un zgurist, nu un jucator de hard. Raonic are 1-0 H2H, castigand cu 2-0 contra acestuia in 2012 la Barcelona, pe zgura. Azi datele problemei sunt puse altfel. Falla este intr-o forma excelenta. Are un serviciu bun. E drept, nu poate fi comparat cu cel al lui Raonic, insa are un serviciu bun. Ceea ce trebuie sa punctam este faptul ca Falla a avut in cele mai multe perioade din meciul cu JJ un retur excelent. Nu stiu daca va castiga azi, e greu, dar sanse sa ia un set are. A reusit deja sa invinga un big server. De ce n-ar lua minim un set cu un altul ?

Pronostic : Falla minim un set @ 2.00

Trecem la meciul dintre Kuznetsova si Kvitova unde bookmakerii cred ca si-au facut putin de cap in ceea ce privesc cotele. E drept, Svetlana a cazut de vreo 3 ani de zile, insa si Kvitova e intr-o scadere de forma EVIDENTA.  Pe hard, Petra are doar 5-4 in acest sezon si ocupa locul 9 mondial faa de adversara sa de azi, Svetlana care ocupa locul 30.  Rusoaica inca nu s-a dezis de obiceiul de a face duble greseli cand ii e lumea mai draga. De fapt, cred ca aici se va juca si pronosticul meu. Fiind intr-o scadere de forma, Petra nu va avea cel mai usor meci cu rusoaica. Kuznetsova incearca sa revina in top de o perioada buna si un meci castigat cu Kvitova ar fi o doza mare de energie si moral pentru rusoaica. Daca Svetlana reuseste sa-si controleze serviciul, nu va avea probleme in a castiga cel putin un set in aceasta partida. De partea cealalta, pentru ca Petra sa-si faca o partida usoara, ar trebui sa-si impuna ritmul inca de la inceput. Daca rusoaica ” prinde aripi ” , n-o mai opreste nimeni.

The Championships - Wimbledon 2010: Day Four

Pronostic : Kuznetsova minim un set @ 1.73

Dragonu’.