Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Tatjana Maria vs Caroline Garcia ponturi și pronosticuri 20.04.2023

Joi, de la ora 19:30, Tatjana Maria și Caroline Garcia sunt rivale în cadrul optimilor de finală WTA Stuttgart. Cine câștigă acest duel va întâlni câștigătoarea duelului Cori Gauff - Anastasia Potapova.
Tatjana Maria vs Caroline Garcia
April 20,2023
19:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Tatjana Maria vs Caroline Garcia

Ambele jucătoare s-au prezentat bine în ultimele meciuri și chiar dacă adversarul poate a luat un set ele s-au mobilizat și au revenit. Peste 19.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1..57 la Superbet.

Ponturi Tatjana Maria – Caroline Garcia

Sub 16.5 game-uri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Tatjana Maria

  • Într-o formă foarte bună, Tatjana Maria a reușit să câștige turneul anterior la care a participat, apoi să se impună în Billie King Cup și să debuteze cu dreptul la WTA Stuttgart.
  • Jucătoarea aflată pe locul 71 în lume a trecut în trei seturi de evelțianca Ylena In-Albon. 6-2, 4-6, 7-6 (4) a fost scorul acelei partide.
  • Tatjana este într-un moment bun și caută revanșa în fața Carolinei, deoarece a mai pierdut în 2015, în ceea ce și acum este singurul lor meci direct.

Caroline Garcia

  • Victorioasă în precedentele două meciuri, Caroline Garcia a reușit să se impunî în set decisiv în Billie King Cup, unde Franța a întâlnit Marea Britanie.
  • Pe de altă parte, pentru locul 5 în lume nu a mai jucat de la WTA Varșovia 2022 care a avut loc în luna iulie și pe care l-a și câștigat.
  • Totodată, în ultimele ei opt dueluri disputate pe zgură a reușit să câștige șapte dintre ele și cele mai multe în minimum de seturi.

Pariază la Superbet pe meciurile din turneu WTA Stuttgart! Ai 25 de lei bonus fără depunere și un bonus de bun venit generos.

Plasează pariul