Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Swiatek vs Zheng ponturi pariuri și pronosticuri 20.04.2023

Joi seara, nu înainte de ora 18:00, Iga Swiatek, ocupanta primului loc în ierarhia WTA, va da piept cu chinezoaica Qinwen Zheng, într-o partidă din cadrul turneului de la Stuttgart, ce contează pentru faza optimilor de finală.
Swiatek vs Zheng
April 20,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Swiatek vs Zheng

Iga Swiatek este fără dubii jucătoarea mai bună, fiind net superioară adversarei sale din orice punct de vedere, așa avem mari pretenții de la aceasta. E drept, nu a mai jucat de ceva timp, fiind la primul său meci pe zgură în acest an, însă nici adversara sa nu a jucat prea mult pe această suprafață, doar un singur meci, aici la Stuttgart. Așadar, ținând cont de diferența de valoare, vom merge cu încredere pe un succes în minimum de seturi al polonezei, într-o cotă de 1.60 oferită de Betano.

Ponturi Swiatek – Zheng

Gazdele câștigă - Cota 2.05⭐
Pariază acum

Swiatek

  • Daca ținem cont de faptul domină în ierarhia WTA de multa vreme, putem spune fără stăm pe gânduri este cea mai bună jucătoare a lumii, astfel bookmakerii au toate motivele o dea ca favorită certă în această confruntare.
  • Poloneza în vârstă de doar 21 de ani, are deja în palmares nu mai puțin de 12 titluri, trei dintre acestea venind în turnee de Grand Slam. Îl câștiga pe primul în 2020, la Roland Garros, repetând performanța în 2022, an în care cucerea și titlul la US Open.
  • Ultimul meci la care a luat parte Iga Swiatek a venit în urmă cu o lună, la turneul de la Indian Wells. Aceasta o înfrunta pe Elena Rybakina în semifinalele turneului, în fața căreia pierdea în minimum de seturi.

Zheng

  • Este la rândul sau o jucătoare foarte tânără, însă care nu se poate compara cu adversara sa, fiind depășită la toate capitolele, așa agențiile de pariuri au toate motivele o dea ca outsideră în această confruntare.
  • Jucătoarea din China, aflată în prezent pe locul 25 în ierarhia WTA, nu a câștigat decât un titlu Challenger în carieră. În turneele de Grand Slam are realizări modeste, cea mai bună performanță venind chiar pe zgură, la Roland Garros, în urmă cu un an, când atingea în premieră turul al patrulea.
  • Qinwen Zheng și-a început aventura la Munich mai devreme decât adversara sa, jucând deja un meci. Aceasta a dat piept cu americanca Alycia Parks, în fața căreia s-a impus în minimum de seturi.

Pariază pe Cota 1.60 la Betano!

Plasează pariul