Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Swiatek vs Rybakina ponturi pariuri și pronosticuri 17.05.2023

Iga Swiatek și Elena Rybakina, două dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin, se vor întâlni miercuri, în data de 17 mai, nu mai devreme de ora 12:00, într-o partidă din cadrul sferturilor de finală ale turneului de la Roma.
Swiatek vs Rybakina
May 17,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Swiatek vs Rybakina

Iga Swiatek este superioară adversarei sale, motiv pentru care este și favorită certă în această confruntare. Totuși, Elena Rybakina este capabilă se impună, având în vedere faptul a câștigat ultimele trei înfruntări directe cu jucătoarea poloneză. Anticipăm o confruntare pe cinste, în care cele două vor etala cel mai bun tenis al lor, așa mizam pe variantapeste 17,5 game-uri„, într-o cotă de 1.42 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Swiatek – Rybakina

Ambele marchează - Cota 1.78⭐
Pariază acum

Swiatek

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, este favorită certă în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind ce-i drept o jucătoare mai bună, dacă ne raportăm la performanțele obținute de aceasta de-a lungul carierei.
  • Deși are doar 21 de ani, poloneza a adunat aproape 17 milioane de dolari din premii, fiind pe locul 25 într-un clasament all-time. Aceasta are 13 titluri în palmares, trei dintre acestea venind în turnee de Grand Slam, triumfând de două ori la Roland Garros și o dată la US Open. Iga Swiatek a disputat patru finale în acest an, câștigând două dintre ele, în turnee de 500 de puncte, pierzând însă la Dubai și Madrid, turnee de 1000 de puncte.
  • La Roma, aceasta are un parcurs perfect până acum, fiind fără set pierdut, învingându-le pe rând pe Pavlyuchenkova, Tsurenko și Vekic, ajungând astfel la 12 victorii pe zgură în acest an, din 13 partide disputate pe această suprafață.

Rybakina

  • Este una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii, având performanțe notabile în carieră, însă, ce-i drept, este sub nivelul adversarei sale, astfel agențiile de pariuri au toate motivele o dea ca outsideră în această înfruntare.
  • Jucătoarea din Kazakhstan și-a trecut în cont doar patru titluri. Totuși, se poate lăuda cu faptul este câștigătoare de Grand Slam, în urma cu aproape un an triumfând la Wimbledon. De asemenea, a jucat finala și la Australian Open în acest an, pierzând cu Sabalenka.
  • După ce a dezamăgit la Stuttgart și Madrid, Elena Rybakina strălucește la Roma, unde, la fel ca adversara sa, este fără set pierdut. A trecut de Paolini, Vondrousova și Kalinskaya, cu cea din urmă jucând doar șapte game-uri, aceasta fiind nevoită se retragă din motive medicale.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Swiatek

Pariază pe Cota 1.42 la Betano!

Plasează pariul