Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Swiatek vs Kasatkina ponturi și pronosticuri 02.11.2022

Marti noaptea, de la ora 00:00, avem meciul Swiatek - Kasatkina, din grupa A de la WTA Finals. Poloneza a dominat-o pe Daria in 2022.
Swiatek vs Kasatkina
November 02,2022
00:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Swiatek vs Kasatkina

H2H este 4-1 pentru Iga, cu poloneza castigand totate cele patru dueluri directe din 2022. Si asta fara set pierdut. Swiatek poate sa ajunga la orice minge si chiar o domina pe Kasatkina pe forehand. Kasatkina, chit ca nu mai face multe duble greseli si erori nefortate, nu reuseste sa gaseasca solutii tehnice. Swiatek e cu o clasa peste. Noi vom miza pe Swiatek 2-0 la seturi, cota 1.52 la Betano.

Ponturi Swiatek – Kasatkina

peste 21,5 game-uri - Cota 1.48⭐
Pariază acum

Swiatek

  • Swiatek a dominat tenisul feminin in 2022 si este, logic, pe primul loc in clasamentul WTA. Poloneza de 21 de ani si-a acontat nu mai putin de opt trofee in actuala stagiune. Acestea au venit la Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart, Roma, Roland Garros, US Open si San Diego.
  • Iga a pierdut o singura finala in cariera, la Ostrava. La Melbourne, la inceputul sezonului, Swiatek a fost oprita in semifinala. Cea mai slaba prestatie la un turneu major a fost la Wimbledon, tur III.

Kasatkina

  • Kasatkina este una dintre cele mai talentate tenismene din circuit. Insa Daria a avut nevoie de ceva timp pentru a-si tine sub control emotiile din timpul partidelor. Si sa nu mai faca atat de multe erori nefortate. In acest sezon a intrat pentru prima oara in top 10, aflandu-se pe locul 8.
  • Sezonul 2022 i-a adus rusoaicei si doua trofee, ambele venite pe hard, la San Jose si Granby. Daria a mai facut semifinale la Roma si Roland Garros. La Guadalajara a pierdut inca din optimile de finala, 2-6, 6-2, 3-6 contra conationalei Kalinskaya.

Pariază la Betano pe meciurile de la WTA Finals!

Plasează pariul