Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Swiatek vs Haddad Maia ponturi pariuri și pronosticuri 08.06.2023

În semifinale la Roland Garros se vor întâlni Swiatek și Haddad Maia. Partida este programată să se joace începând ora 17:30. Cine merge în ultimul act la Paris?
Swiatek vs Haddad Maia
June 08,2023
17:30

Ponturi Swiatek vs Haddad Maia

1 solist - cotă 1.55 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Swiatek vs Haddad Maia

O singură dată s-au întâlnit până acum cele două tenismene, în 2022 la Torronto, iar atunci Haddad Maia câștiga în 3 seturi. Nu cred că mai este capabilă de încă o victorie, asta pentru că Swiatek este de departe cea mai bună jucătoare pe zgura în acest moment. Mă aștept să se impună, însă nu atât de ușor pe cât o arată cotele la pariuri. Recomand pronosticul „1 & peste 16.5 game-uri”, la o cotă de 1.63 la NetBet!

Swiatek

  • Liderul WTA, Swiatek, este mare favorit la câștigarea celui de-al 3-lea titlu de mare slam al carierei – în 2020 și 2022 a câștigat Roland Garros!
  • Sportiva din Polonia nu a avut emoții până să ajungă în careul de ași de la Paris. Swiatek a trecut pe rând de Bucsa, Liu, Wang, Tsurenko și Gauff, meciuri în care nu a pierdut set.
  • În 2023, pe această suprafață, Swiatek a câștigat turneul de la Stuttgart, la Madrid a jucat finală, iar la Roma s-a oprit în sferturi. Astfel, a ajuns la 17 victorii și 2 înfrângeri pe zgură în acest an.

Haddad Maia

  • Numărul 14 în ierarhia mondială, Haddad Maia este surpriza de la această ediție de Roland Garros.
  • În vârstă de 27 de ani, spotiva din Brazilia s-a calificat în penultimul act, după ce le-a eliminat pe rând pe Maria Tatjana, Shnaider, Alexandrova, Sorribes Tormo și Jabeur – cu ultimele 4 jucătoare a avut nevoie de 3 seturi pentru a se impune.
  • A venit la Paris după 3 turnee pe zgura, unde nu a impresionat. La Stuttgart și Roma a fost eliminată în sferturi, iar la Madrid încă din primul meci.
  • Poate Haddad Maia produce surpriza cu Swiatek? 10.50 este cota la victorie!

Pariază pe COTA 1.63 la NetBet!

Plasează pariul