Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Swiatek vs Gauff ponturi pariuri si pronosticuri 15.10.2022

Vineri noaptea, de la ora 03:30, in sferturile de finala de la San Diego, avem meciul Swiatek - Gauff. Este reeditarea finalei de la Roland Garros.
Swiatek vs Gauff
October 15,2022
03:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Swiatek vs Gauff

H2h este 3-0 pentru Swiatek, poloneza castigand toate seturile in aceste confruntari. E destul de clar ca Gauff are dificultati in a-si impune jocul in fata Igai. Swiatek are multa rabdare la retur si va varia prima minge pe care o pune in teren atunci cand Gauff serveste. E jucatoare mai buna, cu mai multe arme in arsenal si ar trebui sa se impuna, chiar daca se joaca in State. Pronosticul nostru este Swiatek castiga, cota 1.47 la Betano.

Ponturi pariuri Swiatek – Gauff

Nadal + 4,5 game-uri, cota 1.47⭐
Pariază acum

Swiatek

  • Swiatek este cea mai buna jucatoare a lumii, de departe in acest moment. Poloneza de 21 de ani si-a acontat nu mai putin de sapte trofee in 2022, dintre care doua de Grand Slam, la Roland Garros si US Open.
  • La Australian Open a fost oprita de Collins in semifinale. Recent, Swiatek a cedat finala de la Ostrava, 7-5, 6-7, 3-6 cu Krejcikova. A fost pentru prima data cand Iga pierde in ultimul act, dupa 10 finale consecutive castigate. In runda anterioara, poloneza a dispus de Zheng, scor 6-4, 4-6, 6-1.

Gauff

  • Gauff s-a maturizat incredibil in ultimele doua sezoane si deja nu mai este o promisiune, ci o certitudine. Americanca de 18 ani a ajuns pe locul 8 in clasamentul WTA, desi n-a castigat niciun trofeu in 2022. Dar a avut rezultate notabile, precum semifinale la Adelaide 2 si Berlin, dar mai ales finala de la Roland Garros, pierduta chiar cu Swiatek.
  • A avut de trecut de Montgomery in primul tur, scor 6-3, 6-3, pentru ca in runda anterioara sa dispuna de Andreescu, scor 6-4, 4-6, 6-3. 84% puncte castigate pe primul serviciu de americanca.

Pariaza pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul