Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Swiatek vs Gauff ponturi pariuri și pronosticuri 07.06.2023

Meciul dintre Swiatek și Gauff se joacă miercuri, 7 iunie, în sferturile de finală de la WTA Roland Garros. Partida va avea loc începand cu ora 13:30. Meci ușor pentru Swiatek?
Swiatek vs Gauff
June 07,2023
13:30

Ponturi Swiatek vs Gauff

ambele marchează - cotă 1.80 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Swiatek vs Gauff

De 6 ori s-au întâlnit până acum cele două jucătoare, iar Swiatek a câștigat de fiecare dată – nici măcar nu a cedat set! Mă aștept la același final, asta pentru că poloneza se descurcă de minune pe zgură și nu cred că Gauff poate produce surpriza. Recomand pronosticul „1 & sub 19.5 game-uri”, la o cotă de 1.53 la NetBet!

Swiatek

  • Liderul ierarhiei mondiale este mare favorită la câștigarea celui de-al 3-lea titlu de mare slam al carierei – în 2020 și 2022 câștiga Roland Garros!
  • Sportiva din Polonia nu a avut emoții până să ajungă în sferturi la Paris. Swiatek a trecut pe rând de Bucsa, Liu, Wang și Tsurenko (retras la scorul de 5-1 la game-uri), meciuri în care nu a pierdut set.
  • În 2023, pe zgură, Swiatek a câștigat la Stuttgart, la Madrid a jucat finală, iar la Roma s-a oprit în sferturi. Astfel, a ajuns la 16 victorii și 2 înfrângeri pe această zgură în acest an.

Gauff

  • În vârstă de doar 19 ani, Gauff este pentru a 4-a oară prezentă pe tabloul principal la Roland Garros.
  • Finalista de anul trecut la Paris (învinsă chiar de Swiatek) are șanse minime să își ia revanșa în acest an – un succes este recompensat cu o cotă de 8.00!
  • Pentru a ajunge în sferturile de finală la RG, americanca a trecut pe rând de Masarova, Grabher, Andreeva și Schmiedlova, meciuri în care a cedat doar două seturi.
  • Locul 6 în ierarhia mondială, Gauff nu a impresionat în acest an, la Roma și Madrid fiind eliminată rapid, însă la Roland Garros se descurcă mult mai bine. Poate produce surpriza?

Pariază pe COTA 1.53 la NetBet!

Plasează pariul