Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Swiatek vs Davis ponturi si pronosticuri 04.09.2022

Sambata noaptea, de la ora 02:00, in turul III de la US Open, avem meciul Swiatek - Davis. Are vreo problema poloneza in acest duel?
Swiatek vs Davis
September 04,2022
02:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Swiatek vs Davis

Davis este o jucatoare scunda, cu lovituri insa destul de puternice. Cu toate astea, cel de-al doilea serviciu e extrem de atacabil. Iar acolo la lovi tare Swiatek. De obicei, poloneza nu are probleme cu acest tip de adversare, fiindca are mereu timp sa-si gandeasca lovitura. Pronosticul nostru este sub 20,5 game-uri, cota 1.40 la Betano.

Ponturi Swiatek – Davis

sub 20,5 game-uri - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Swiatek

  • Swiatek a dominat prima parte a stagiunii, fiind fara infrangere pana la Wimbledon. Poloneza de 21 de ani a cucerit nu mai putin de sase trofee in acea perioada, inclusiv Roland Garros. Pe iarba de la Wimbledon, Swiatek a fost insa infranta de Cornet, in turul III. A
  • vea sa piarda devreme si la urmatoarele competitii: Varsovia, Toronto si Cincinnati. Au fost doua victorii simple pentru Iga in primele doua tururi de la US Open: 6-3, 6-0 cu Paolini si 6-3, 6-2 cu Stephens.

Davis

  • Davis este o americanca clasata pe locul 105 in lume. La 28 de ani, Davis a cucerit un singur titlu WTA in cariera, in 2017, la Auckland. A fost si sezonul in care a intrat in top 50. De atunci, jocul lui Lauren a cunoscut un declin evident. In 2022, Davis a facut sferturi de finala la Adelaide 2, venind din calificari, cat si semifinale la un challenger la Bastad.
  • Avea trei infrangeri consecutive inainte de US Open. A avut ceva noroc in primul tur, 4-6, 7-6, 5-4 cu Bronzetti, scor la care italianca a abonadonat, pentru ca-n tura secunda sa treaca de Alexandrova, scor 0-6, 6-4, 7-6.

Pariaza pe o cota de 1.40 la Betano!

Plasează pariul