Tenis

Sweeny vs Copil ponturi pariuri si pronosticuri 11.01.2021

Luni, undeva in jur de ora 12:30, avem meciul Sweeney - Copil, in calificari la Australian Open. Aceste calificari pentru Melbourne se vor desfasura insa la Doha.

copil

Ponturi Sweeny – Copil

Ponturi pariuri si pronostic analizat Sweeny – Copil

Poate ca forma lui Marius nu-l recomanda pentru a accede pe tablul principal, dar sigur e capabil sa treaca de un “copil” cu putine partide in circuit. Si acelea de ITF. In plus, romanul e avantajat si de faptul ca aceste calificari se joaca la Doha, iar Sweeney nu joaca la el acasa. Pronosticul nostru este Copil 2-0 la seturi, cota 1.87 la Betano.

Sweeny

  • Sweeny este un tanar australian in varsta de doar 19 ani. Cu putine partide chiar si-n circuitul ITF, Dane incearca sa-si croiasca un loc in tenisul profesionist.
  • Momentan, se afla pe locul 794 ATP, fara mari perspective. Mai ales ca vorbim despre un jucator mic de statura, de doar 1.70m, care are ca principal atuu miscarea pe teren. Este si un tenismen aproape exclusiv de suprafete hard, outdoor.

Copil

  • Copil n-a avut chiar cel mai bun an. De fapt, romanul de 30 de ani a inregistrat deja doua stagiuni cu raport negativ victorii/infrangeri, astfel incat a cazut pe locul 216 in clasamentul mondial.
  • Sunt cinci infrangeri la rand pentru Marius, afectat si de faptul ca nu s-au disputat calificari dupa ce s-a reluat tenisul in 2020. Asa, n-a putut sa fie prezent la multe competitii importante. A disputat calificari doar la French Open, unde a pierdut cu Horansky (SVK).

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri