Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Svitolina vs Vondrousova ponturi pariuri și pronosticuri 13.07.2023

În semifinale la Wimbledon se vor întalni Svitolina și Vondrousova. Meciul este programat joi, 13 iulie, nu mai devreme de ora 15:00. Cine merge în finală?
Svitolina vs Vondrousova
July 13,2023
15:00

Ponturi Svitolina vs Vondrousova

2 solist - cotă 2.60 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Svitolina vs Vondrousova

De 5 ori s-au întâlnit până acum cele două jucătoare, dar niciodată pe iarbă. Până am, Svitolina conduce cu 3-2 la general. Mă aștept ca ucraineanca să obțină un nou succes, asta pentru că moralul este unul foarte ridicat, jocul pe care l-a arătat cu Swiatek a fost impresionant și mă aștept să continue în aceeași manieră. Recomand pronosticul „1 solist”, la o cotă de 2.02 la Unibet!

Svitolina

  • Svitolina a impresionat la Wimbledon. La doar 9 luni de la nașterea fiicei sale, aceasta a făcut minuni pe iarba londoneză. În prezent, ocupă doar locul 76 în ierarhia mondială, dar după această performanță va reveni în top 30 WTA.
  • Sportiva din Ucraina a jucat incredibil la Grand Slam-ul britanic. S-a impus cu Venus Williams, Mertens, Kenin, Azarenka și Swiatek.
  • Semifinalista din 2019 de la Wimbledon (învinsă atunci de Halep), este outsider în duelul contra lui Vondrousova – 2.02 este cota. Poate produce o nouă surpriză?

Vondrousova

  • Vondrousova ocupă în prezent locul 42 în ierarhia mondială, dar într-un timp a ocupat chiar și locul 14 WTA. Cert este faptul că după acest turneu va urca multe locuri în clasament.
  • Sportiva din Rusia nu a avut emoții în primele 3 jocuri la Wimbledon, reușind victorii clare cu Stearns, Kudermetova și Vekic. Au urmat meciurile cu Bouzkova și Pegula, unde a avut nevoie de 3 seturi pentru a se impune.
  • Înainte de a juca la Wimbledon, Vondrousova a mai participat la un singur turneu pe iarbă, la Berlin, acolo unde a fost învinsă de Sakkari în sferturi.
  • 1.79 este cota la victorie contra lui Svitolina!

Pariază pe COTA 2.02 la Unibet!

Plasează pariul