Sugita - Pella. Japonezul are de aparat multe puncte

Luni, de la ora 14:00, in primul tur de la Antalya (TUR), avem partida Sugita - Pella. Niponul este campionul de anul trecut, asa ca ne asteptam sa treaca mai departe.
Sugita

Sugita este un japonez de 29 de ani care in stagiunea precedenta a cucerit primul titlu ATP din cariera, pe iarba de la Antalya (TUR). Acum, se afla pe locul 52 in clasamentul baietilor.

Debutul de stagiune n-a fost stralucit, cu doar un tur II la Australian Open. Cel mai bine s-a descurcat la Dubai, unde a ajuns in sferturile de finala. Dupa aceea, au urmat 10 infrangeri consecutive in circuit. Prima victorie a venit la S-Hertogenbosch (NED), dar a pierdut in urmatoarea runda cu Marius Copil. La Halle, a facut „sferturi”. scps de Kudla (SUA), scor 2-6, 5-7.

Pella este un argentinian in varsta de 28 de ani, care a ajuns sa ocupe in prezent locul 73 in clasamentul baietilor. Anul trecut, era pe 39, deci vedem un regres vizibil din partea sud-americanului. Are 12 turnee challenger cucerite in cariera, dintre care doua in 2017.

A inceput sezonul in forta, cu semifinala la Doha, dar continuarea n-a fost la fel de reusita, nici macar pe zgura. Sferturile de finala de la Buenos Aires si Houston sunt rezultate decente, nu insa excelente. La Stuttgart (GER) a facut sferturi de finala, scos de Federer, insa la Halle (GER) a pierdut inca din prima runda, eliminat de Kudla (SUA), scor 4-6, 3-6.

M-a uimit putin infrangerea lui Sugita in fata lui Kudla, in principiu din cauza scorului destul de drastic. Americanul i-a pus mari probleme si lui Federer, deci prestatia sa la turneul german a fost excelenta. In ceea ce priveste competitia de la Antalya, niponul este campionul de anul trecut, cu foarte multe puncte de aparat. Pella serveste bine, dar nu iarba este suprafata pe care se descurca bine. S-ar putea sa vedem un set cu prelungiri, insa cota pentru japonez mi se pare foarte bun, considerand toate detaliile.

Pont pariuri Brazilia - Argentina