Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Stefanos Tsitsipas vs Novak Djokovic ponturi și pronosticuri 14.11.2022

Luni, 14 noiembrie 2022, de la ora 22:00, ora României, la Torino, în Pala Alpitour, Stefanos Tsitsipas (Grecia) îl întâlnește pe Novak Djokovic (Serbia), în primul meci din Grupa Roșie a Turneului Campionilor.
Stefanos Tsitsipas vs Novak Djokovic
November 14,2022
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Stefanos Tsitsipas vs Novak Djokovic

Au trecut aproape trei ani de la cel mai recent succes al grecului în fața fostului lider mondial, iar Novak știe foarte bine cum trebuie abordat un asemenea joc. Recomandarea mea este nu va fi un tie-break, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Stefanos Tsitsipas – Novak Djokovic

Nu va fi un tie-break - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Stefanos Tsitsipas

  • Grecul aflat pe locul 3 ATP vrea revanșa după ce recent a fost învins în semifinalele turneului ATP Paris chiar de către cel pe care luni îl întâlnește. De-a lungul carierei sale a câștigat o singură dată Turneul Campionilor, în 2019.
  • Novak Djokovic a câștigat atunci cu scorul de 6-2, 3-6, 7-6(4), în ceea ce a fost prima înfrângere după o serie de trei victorii consecutive în cadrul aceluiași turneu.
  • Nu este nimic deosebit să-l vedem în fazele superioare ale turneelor. Cea mai recentă finală jucată a avut loc pe 23 octombrie, la ATP Stockholm, unde a pierdut în fața locului 10, Rune.

Novak Djokovic

  • Câștigător a trei din ultimele patru turnee la care a luat parte, Novak Djokovic este și acum printre cei favoriți să ridice trofeul la ATP Final, deși se află abia pe locul 8 în lume.
  • A triumfat la Wimbledon, apoi la Tel-Aviv, Nur-Sultan și cu puține zile în urmî a evoluat și în ultimul act al turneului ATP Paris, unde l-a întâlnit pe danezul Rune. A pierdut cu 6-3, 3-6, 7-5, după aproximativ două ore și jumătate de stat în teren.
  • Novak Djokovic are experiență, a câștigat Turneul Campionilor în cinci rânduri, ultima oară în anul 2014, deși a mai jucat în finală și în 2018, învins atunci de Alexander Zverev.

Pariază la Superbet pe meciurile din Turneul Campionilor!

Plasează pariul