Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Stefanos Tsitsipas vs Emil Ruusuvuori ponturi și pronosticuri 14.02.2023

De la ora 11:00, în turul I al turneului ATP de la Rotterdam, grecul Stefanos Tsitsipas și finlandezul Emil Ruusuvuori se vor duela. Învingătorul va juca cu cel care se impune în meciul Bonzi – Jannik Sinner.
Stefanos Tsitsipas vs Emil Ruusuvuori
February 14,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Stefanos Tsitsipas vs Emil Ruusuvuori

Favoritul numărul 1 la câștigarea turneului și finalistul ediției trecute, Tsitsipas este motivat să obțină primul său trofeu al anului. Vă recomand scor corect 2-0, cotă 1.49 la Superbet.

Ponturi Stefanos Tsitsipas – Emil Ruusuvuori

Victorie Dinamo București - Cota 2.15⭐
Pariază acum

Stefanos Tsitsipas

  • Aflat pe locul al treilea în lume, Stefanos Tsitsipas este locul 1 când vine vorba despre favoriți la câștigarea turneului de la Rotterdam.
  • A început aproape perfect sezonul, cu o finala de Grand Șlem. A evoluat în compania lui Novak Djokovic, dar experiența a fost de partea jucătorului sârb.
  • Între cele două turnee a evoluat în Cupa Davis, acolo unde a câștigat cele două jocuri pe care le-a avut. I-a învins pe columbienii Guillen Meza și Andrade.

Emil Ruusuvuori

  • Finlandezul Emil Ruusuvuori urmează peste puțin timp să împlinească 24 de ani, dar până acum nu a spus nimic în tenisul de simplu.
  • Aflat pe locul 52 în lume, Emil a evoluat anterior turneu la ATP Montpellier, acolo unde a trecut de Ymer, dar s-a oprit la americanul Cressy, în fața căruia a pierdut cu 4-6, 4-6.
  • Pare să nu fie un jucător care de multe ori i se întâmplă să joace set decisiv sau nu această perioadă. Ultimele sale patru jocuri din care trei au fost câștigate, însă toate s-au decis în minimum de seturi.

Pariază la Superbet pe meciurile de la ATP Rotterdam!

Plasează pariul